What The Heck – Levykansimeemi

SotB. Just ko kerkesin eilä haukkuma kaik meemit maanrakko, ni eik sit tullu vahinkos vastasse simmone mitä ei voinu eres vastustakka. Tämmöne Halo Efektin jostai kaivama levykansimeemi.

Ensiks etitä satunnaist matsku:

  1. Otetaan sivulta en.wikipedia.org/wiki/Special:Random ensimmäinen artikkeli bändin nimeksi

  2. Sivulta The Quotations Page viimeisen lainauksen neljä viimeistä sanaa levyn nimeksi

  3. Sivulta Flickr kolmas kuva levykannen kuvaksi

Ta-daa. Sit eiku kyhämä. Aineksist tartte saara aikaseks älppykansi. Tämmötten mää räpläsi, ilma et hiki tul.

[meemikansi]

Kröhömmi, kepjä pualustelu suatakon. Tämä ei tiätystkä ollu mikkä ordineri-bulli-meemitys. Enempiki hauskane, epätylsis ja intresantti. Ja hiukka haastavaki, jos oikke tykkäis taiteil ja satsat.

Toi irishä o kerrassa upja, ko ei voi tiätä mist kolmest palast joutu väsämä. Vähä niinko se 90-luvu teatteriprokkis »Nyhjää tyhjästä», misä Haardvikin Ryhmis-porukka joutus/pääs improvisoima muutaman alkutiaro varas. Jessi.

Mut vaik mää tilapäisest sortusinki, ni älkkä ny kummiska ruvekko tyäntämä mul niit et »Mikä on mielihedelmäsi?», x 10. :mrgreen:

# Post skriptumi
Meemei tarttis kai osotel muil plokkajil. Noup. Tehräk sellattis, et tätä voi koklat jokane JiiBeen lukja. Kertoka kommenteis misä pääse kattoma hianoi tuloksi.

Bush: USA ei ole taantumassa

Yhdysvallat ei ole taantumassa, vakuuttaa presidentti George Bush. Hänen mukaansa kyse on hidastuneesta taloudesta.

Neuvoteltuaan New Orleansissa Meksikon presidentin ja Kanadan pääministerin kanssa Bush esitti kuitenkin huolensa öljyn ja bensiinin korkeasta hinnasta ja vaati, että Alaskan pohjoisen luonnonsuojelualueen öljyvarat on saatava hyödynnetyksi.

Niiden käyttöönotto on jo kertaalleen tyrmätty Yhdysvaltain kongressissa. Raakaöljyn tynnyrihinta lähenteli tänään jo 120 dollaria.

[Lähde: Yle.fi | Uutiset | Talous | 22.4.2008]

Jätä kommentti