Pandoran loora o aukastu

Meil o Suame maas nyte kymmeni tuhanssi ihmissi joil ei ol jäljel mittä illuusioit eikä utopioit. Seniorit makka luukuissas ja syävä ryynei. Neljäkymppise lojuva paareis ja kiskova keppana. Nuare notkuva karul tai roikkuva netis tai virtualimaalimas.

Serihvi-Itälä sanos olevas Myyrmanni jutust kovaste järkyttyny. Tarttis kuulemma lisät kaikelaist vartiointti joka pualel ja pistä Inttttternetti kii. Nii ain. Ei tiätyste sanaka mistä simmosest, et ny me herätti ja ymmärretä et kansa voi huanoste; et tartteeki alkka tehrä jutui kovaste toisel taval. Mut tämmöse, kovi viissaan miähe ova osakesäästäjä valinnu, ain ministeriks aste.

Muutama vuas sit nulkki-Rytsölä käve telkus ast levittelemäs Lamporkinias. Nii hyvi esittelki, et toimittaja Tervvoki muuttus penskaks uurestas. Sillo mää oli iha varma, et semmose pröystäily seurauksen joku syrjään tyännetty saa astias täytte ja pikimmite joku ehto käy pistämäs tynamentti sen kärry al.

No ei iha, piti orotta perjanttaihi 11.10.2002 ast.

Niinkos hyvi tiäretä, kreikkalaisil o semmone taru, Panrora loora. Sem mukka kaik ol maalimas hyvi, mut sit Panrora men ja aukas se loora. Siält levis kaik taurit ja vitsauksse eikä kukka saanu kant sullottu takas kii.

Ny o Suames mentty avama kans, ja sitä ei iha helposte enää kii pistet. Lissä tule paukui, se o jämpti.

Jätä kommentti