Pomotust ain vaa

[Rising Tour -juliste]Neljä päivä H-hetke! Yhre-kerra-elämäs -juttu! Kamat lujil! Kuivam paikan kämppink!

Oojja, kliimaksi o likel. Neljä päivä ja Bruce paiskaa starikal akortin. Leiritys ollu pääl jo piremmä aikka, nii et peruskonris ruppe olema reeras. Viikoloppu ko tule ni enä korkeintas herkistellä ja maanantaipäiväl lähretä reissama.

Harjotukset alotetti lukemal Pomost kaikkist uusi opus. See on tommone ko Eric Alterman: Springsteen — Amerikan ääni. Ei ollenkas hassump buukki, aikast…

[perhana senttäs, naputtamine meina tyssät: Bossi hoila tosa taustal elävän mun kaikist lempparii »The River». Meina tippa valu koko aja.]

[Kansikuva: Eric Alterman: Springsteen – Amerikan ääni] Krhm, nii toi buukki. Sillai kivast kirjotettu, ei liika vaikkiat proffateksti. Kaik jutu Bossin elämäst kerrota tiätyste, ja kaikkii tärkeit kippaloi kans funderata ja analysoiraa — mut ei kummiska niistkä alet mittä tutkielmi rakenttama. Tartte vissi yrittä muista, sitko näkee kaik ne rekkakuarmat ja äveriät wanhat äijät siäl laval, etei sil Bruselka aluks iha nii helppo ollu siäl Nyyzöörssin perähikiäl…

Mut buukit o äkki luvettu eikä niit kuul starikal. Kaikkist tärkkiä on tiätty se musa.

Onneks o nykyjäs netti. Siält Pomon sivult löytys keikoitte kippalalista tai oikkestas pariki. Niiren kans tehti compuutterisse oma Bruce-live -kanssio, ja siihe kaik torennäköset kippalat mp.3-muaros. Ja sit huurattama, 25t/vrk ja luuppin; ain vaa uurestas!
Kyl kuulosta makialt. Mut yhrest asiast mää vähä murhetu: taita simmottis käyrä, etei mun ikisuasikki »The River» tsadin taivaal kajahra. Brkletto! Mut jos se kummiski… :-/

Et siis tämmöne kämppinki.

Jätä kommentti