Suomi pärjää Euroopassa

Tosa männä viikol oli tekstitelkus ihan hiukka pikkasen sukkela näky:

102 Kansanedustaja Halme ammuskelussa
103 Kari Häkämiehelle kovat syytteet
104 Urpo Rinteen potilaille korvauksia
105 Berlusconi aiheutti skandaalin

Tekis miäli päästel pitkä ja paaskane nauru. Meinate, ei mittä laitapuale hanttapulei tai luuserinarkkiksi. Kansaerustaja, kansliasiiffi, rohvessori ja pääministeri!

Nii oikke. Mää ihmetteli näit asioit kovaste jo koht sillo vaaliehtost, mut ain vaa enämpi tunttu et mää ole pahaste jottai missannu täsä asijas. En tiär mitä laki mahta nykyäs sanno — vissi se uus perustuslaki o jo simmottis puliveivatttu, et ko vaa o tarppeks korkkial ni voi ilma hualet lorotel kanssalaiste niskasse. Mut mul o kummiski joskus aikanas jääny jostai semmone miäle, et kansaerustaja niinko tarttis ol hyvämainene.

Jahas: käsi pystysse, kene miälest toveeri Halme on hyvämainene?

Jaa et 16.390 kipalet? No mut mun koura ei ol siin mukan ikän. Aikas ussia o vissi kans kokonas unhottanu, et tämä tover o julkkisest telkus leuhkinu et knapei o tullu veretyks ja pätkäkä ei karut. Ja et ulkolaisse ova niit ko istuva kamelipaskanuatioitte viäres mittä tekemät. Suame presitentti o lespo.

Antteks vaa, mum miälest tommosil puheil ei tul kovi hyvämaineseks.

Jätä kommentti