Talousterrorii tuuti täyrelt

Viinapotui saa myyrä aikusel. Elävis kuvis on ikäraja. Tupakkiaskiski lukke et »Tupakki on kovaste vaaralist terveyrel». Mut jottai vissi uupu.

Tavaline aamu. Mää mene ja kuuntele pahaa aavistamati aamu-teeveen mukavi hepui, ja vahtaan heijä kauneit naissi. Ni eiks yhtäkki siäl olekki Ilpo Ropposen naama! Heksi o taas laskenu 0,00001 promile.

Ja ans ol. Ehtopäiväl ko olsis mukava katto mitä uutissi jostai päi mailmast se Lintin Arvi tahto kerto, ja viattomaisest availe toosas, ni jo roisku kaffe pisi rinnuksi. Jouko Marttilan pärstä! Nasrakki noussu 0,00001 promile.

Eikä mittä appu vaik vaihetta kanava. Joka luukus sama rutto ja terrori. Kuuluttajatypyt — neeki samas juanes: mittä varotuksi ei ikän anneta, kaikelaissi marolukui vaa ruveta latoma syyttömän kattojan silmil.

Telkun ohjelmis tarttis lukke oikke helvatin ISOL et:

Talousohjelma voi aiheutta ahristust ja vaarantta miäleterveytes. Mailmankuva voi kiaroutu. Kiäletty alle 45-vuatiailt ja kaikilt muilt paitti merkonomiplantuilt.

Jätä kommentti