Kansankynttilät

Kyl niimpal kärssi saa, meinate jos mene telkkus avama.

Kakkosel näyttä pyärivä simmone sarja ko Kansankynttilät. Kauniste vois sanno etei surkkia puskavarssi sunkka o Suamest kuallu. Mut enite kävi korvil ko siäl taas koitti ei-turkkulaine väänttä turkku. Oivoi.

Iät ja ajat o tiäretty etei simmone onnistu. Heti tule miäle ainaski ko 1985 Molperi men vähä sekasi ja tyäns uures Tunttemattomasas siihe Lahtise roolisse — Pirkka-Pekka Peteliukse. Eihä simmost erkkikä kuunnellu, ja koko eläväkuva ol laakist vainaa.

Täl kertta jostai o raijattu koittama Mari Vainio. Ei tul mittä, sukak kuluva. Käsikirjottajakki o yhtä hukas. Mää kuuntelim par minutti ja tämmösenki repliki he ol kekannu: »Mul on hyvä tilannetaju».

Herra Isä ja lauma mukuli! Ketä turkkulaine ikän päästäis suustas tommossi?

Jätä kommentti