Messutusta

Huomenna starttaa täällä Turus kirja- ja musamessut. Suunnitelmissa olis mennä, jos vaikka löytyis mielikkilättyjä. Vaan kehnosti alkoi.

Virallisella veronkeräys- ja terveysyritys Alkolla on tunnetusti harvinaisen luotaantyöntävä sivusto. Kävijä katoaa kättelyssä synkkään frame-viidakkoon ja sekavuus on muutenkin täydellistä. No niin, paikallinen Turun Messu- ja Kongressikeskus tahtoo ottaa mittaa.

Paljon en pyytänyt, kunhan tahdoin tiedon mahdollisesta wanhojen levyjen myynnistä paikalla eli kantsisko maksaa lipusta 12 euroo. Tyrmistystä seurasi.

Musamessuja koskevan esittelyn on laatinut joku mainosnilkki: »Messut esittelevät musiikkitapahtumia ja -festivaaleja sekä tutustuttavat laajalti äänitetuotantoon.» Sisso. Ei sanaakaan vinyyleistä. Mutta alareunassapa löytyy ohjelmaotsikoita. Klik.

Ja mitä h***vettiä… ruudulle ups-poppaa lodju joka sanoo uskolliselle Operalleni: »Download file, opens with Microsoft Word for Windows.» No en varmana. Aavistan toki totuuden, joka varmistuu avaamalla Mozilla 1.4. Sama tulos. Huoh.

Hätävara IE 5.NOLLA auki. Ja katso — jo aukenevi »Ohjelma perjantaina». Mutta ei kuitenkaan HTML-sivuna, vaan IE käynnistää MITÄÄN KYSYMÄTTÄ koneeni Wordin ja lataa sivun sinne. Kiehuttaa s**tanasti. Ja taas arvaan jatkon: muita ohjelmaotsikoita klikkaamalla avautuu aina uusi Word-sivu, uuteen ikkunaan. Lopulta näytöllä lojuu kymmenen Word-ikkunaa! Murhanhimo hiipii. Luovutan.

Mitähän muita rajoitteita nerokkaat järjestäjät ovat kehitelleet. Pääseekö sinne itse alueellekin vain tietyllä hunnikaaralla? Vaaditaanko tulotaso? Pitääkö olla valkoinen anglosaksi?

Jaa ne vinyylit… no ei niin sanan puolta missään ohjelmasivussa. Kiitti riitti. Pitäkää tunkkinne.

Jätä kommentti