Bad Kuu Rising

[Kuupatsas] Tellyssä näkyi olevan some yenkkien »avaruusproffa». Hard hinku tuntui olevan taas päästä Kuuhun. Muudan Double-Dum is kuulemma samaa opinion. Mikäs there sitten.

Niin, jotain valloituksia surely tarttis tehdä. Vaalit liki door ja joukkotuhovälineitä on found vain omasta tallista. Telluksellakaan ei nowadays juuri ole miehitettävää ja se pujopartakin pakeni mountains. Demari chickens ulvovat siellä takapihalla. Understand yskän.

Mutta kenties allow, vaikka olenkin vain viaton bystander:

[Homeless in the street] Onkos tämä se sama country — se Ameriikan Kultaraitti, se Lovely Onnela, se El Dorado, se Vapauden ja Demokratian cradle.

Maa, jonka kaikista of citizens neljäkymmentäneljä miljoonaa (44.000 000) on practically lukutaidottomia. Land, jossa jokainen keskivertoaikuinen lukee books 99 tuntia — vuodessa. Ja maa, jossa aikuisista kokonaiset 11 % vaivautuu read päivän lehden.

Tästäkö maasta now ulvotaan Kuuta?

No tietysti… first things ensin. But let’s be reilu, White House fellows. Jos promise myös pysyä siellä forever, niin lahjoitan matkakuluihin kuukausittaiset 10 euroa, ’til the day kun I die.

Jätä kommentti