Jalkapallon EM-kisat 2004 osa II

Fudiskabat ne jatkuvatten, mutta eipä pahempaa kutkaa.

Pari matsia on tullut vahdatuksi paikallisessa, muuten ei innosta. Syykin on selvä, viime vuosien yletön TV-tarjonta on johtanut ähkyyn. Edes EM-turnaus ei enää ole mikään tapaus, muista kisoista puhumattakaan.

Tolkuttoman ryöstöviljelyn osoite on tuttu: markkinatalous so. kapitalismi. Kun kaikki on myytävä, hyödynnettävä, rutistettava kuiviin; aina vain laajennettava ja kiihdytettävä, niin tässä on tulos. Kylmää ja puolinaista, välinpitämätöntä ja intohimotonta suorittelua. Vihreän veran lampaat tuntuvat olevan yhtä kypsiä kuin pubissa lojuva penkkiurheilja.

Jotain hauskaakin. Italian primadonnat joutuivat »suuren pohjoismaisen salaliiton» uhriksi ja tutustuivat tomaattisateeseen. Mutta vähänhän oli tehtävissä kun joukkueella oli vain yksi maalinsylkijä. Ja mikä parasta, hunnitkin palasivat kotiin ajoissa. Mikään ei herätä toivoa niin kuin teutonin tyhjä katse. 8|

Niin, ja eilen saatiin vielä so far kivoin kliimaksi: Eusebion perilliset heittivät tylsästi puolustaneet britit lauluun vaikka model-Beckham oli kentän paras ainoa yksijalkainen. Jeps.

Jätä kommentti