Lättyä säkkiin

Narahdinpa sitten männä viikolla jopa alennusmyynteihin.

Puhettakaan ei, että juoksisin, semmoisissa yleensä, jostain »hulluista päivistä» puhumattakaan. Mutta satuinpa käppäilemään Turun keskustassa, ja Brahenkadun näyteikkunassa luki että »LP-levyt ja kirjat, 1 euro/kpl». Eihän wanha hamsteri voinut moista vastustaa…

Eikä vähä mitään, opuksia oli tyrkyllä 40.000 kpl ja lättyjäkin jotain 1.000! Plaraaminen kävi siis työstä; tähän mennessä kolme keikkaa, albumeja kahmittu lähes 100 ja kirjojakin kolmisenkymmentä.

Nimenomaan kirjojen suhteen mesta onkin melkoinen aarreaitta. Vinyylimatsku oli tavanomaista mainstreamia ja puolet hankituista äiskälle suunnattua matti ja tauno -kamaa. Mutta keräilytalous joutuu kyllä coitukselle, ehh.

Okei, folks: juhannusta!

Jätä kommentti