Suomen futisnaiset EM-kisoihin

Suomi selätti Venäjän vierasottelussa tylysti 3–1 ja meni yhteismaalein 4–1 ensi vuonna Englannissa pidettäviin EM-skaboihin. Moniko olisi uskonut?

Llloistavaa. Uskomatonta! Meikä on jo pitkään ollut nimenomaan leidifudiksen ystävä. Raha ei ole vielä lajia pilannut vaan päinvastoin. Moisesta peli-ilosta ja sporttisesta esityksestä voivat poispilatut äijätähdet enää vain haaveilla. Ja mites nyte suu pannaan, Muurisen jengi? Suomen toiseksi paras futismaajoukkue… :D

[MTV3:n ruutukuva]

Kova pala tuntuu olevan yleensäkin suomalaiselle, sisäänlämpiävälle miehiselle urheilumaailmalle — ja myös julkiselle sanalle. Kuten oheisista ruutukaappauksista (n. klo 22.00) voi nähdä, herrat toimittajat ovat löytäneet n. kildjoona muuta, tärkeämpää aihetta. Ei siis edes otsikon arvoinen aihe…

Myös latentti signaali on mielenkiintoinen. En tiedä tarkemmin millainen värikoodaus esim. YLE:llä on, mutta arvaillaanpa. Ydinsodalle lienee varattu punainen, syyskuun 11. -tason katastrofeille keltainen ja sininen jää tavanomaisille tapahtumille, kuten vaikka urheilulle. Millähän värillä mahtaisi otsikko löytyä, jos Suomen miehet olisivat selviytyneet vastaaviin kisoihin? :P

Jätä kommentti