Likaiset legendat eli Kehä Kolmosen junttiruletti

Lukko iski Äijänsuolla punanutut jään rakoon. Niukasti tosin, ja ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä: 2–0 (0–0, 0–0, 2–0). Tulos jäi kuitenkin varjoon sen rinnalla mitä tapahtui vähän ennen loppua. Tai siis, mitä Hesan urpot järjestivät.

Ottelun viimeisiä aloituksia. Lukosta jäälle Pirneksen luokkaa olevia PELImiehiä. HIFK heittää Häppölän johdolla neljä noubadia. Kiekko ei ehdi kunnolla jäähän kun Pirnes saa poikittaisesta päähänsä ja jokainen IFK-mies ryntää kuuppa punaisena silmittömästi hakkaamaan Lukon pelaajia. Joukkotappelu, täydellinen härdeli, jossa punapaidat lyövät kaikkea mikä liikkuu.

Erityisesti kohteena ovat Lukon johtavat pelurit; ne pirnekset ja muut, joita sentään voi nykyäänkin kutsua kiekkoilijoiksi. Ilmiselvä tarkoitus on saada Lukon avainpelaajia ulos jatkopeleistä. Säälittävää.

So not? No eipä paljon mitään. Kovin tuttua, tällaista nähtiin HIFK:n esittämänä jo kauan sitten. Ja muudan Mr Matikainen — joka tässä näytti täydellisesti »suuruutensa» — ei tietenkään käskyttänyt ketään mihinkään eikä tiennyt mistään asiasta yhtään mitään. Päinvastoin. Mediassa koko IFK-leiri on eilen ja tänään ollut täynnänsä puhtopulmusta ja Lukko olikin se joka törkeilyjä harjoitti! Huoh.

Jätä kommentti