Likaiset legendat eli Kehä Kolmosen junttiruletti

Pikkasen naurattaakin. Teksti-tv:ssä näköjään Mr Matikainen on ilmestynyt itkemään:

Matikainen ihmeissään sanktioista

Jos Toporowski alkaa lyömään meidän nuorinta pelaajaa, ja jos se ei täytä epäurheilijamaisen esiintymisen kriteereitä, niin olen syvästi ihmeissäni.

Toporowski? Juu, hra Topo ilmeisesti hyvinkin vaikuttui vastustajan otteista ja kiskaisi yhdellä fyysisellä eleellä Lennart Petrellin kanveesiin. En olisi halunnut moista nähdä ja puolustuksen puheenvuoro on lyhyt. Petrell oli juuri ajanut selkään Toni Porkkaa, miestä jolla jo on aivotärähdys alla. Silkkaa suurta, suurta sattumaa, vai mitä PENAlty?

Entä mitä se untuvikko-Petrell siellä teki seisomassa Toporowskin edessä? Aikoiko junnu todellakin koittaa? LOL.

Antakaas kun arvaan. IFK:n koppi. Se Ihmeellinen Pyhättö, jossa kuulun kulttuurin ja lentävän legendan mukaan »pitkillä kalsareilla ei sitten vedetä, hehhehheh». Sinne astuessaan noubaditkin luulevat kasvavansa hetkessä meetrin ja 50 kg. Kuten nähtiin, se usvaista unta on vainen ja pehmot polvet tuottaa. Mutta ehkei ganaalin goljatti vaivautunut toistamaan riittävästi: »Get back to school, boy.» Voi voi voi.

Jos Toporowski rikkoi jotain koodia, miksei miestä käyty vetämässä levyksi? Missä oli Iso, Ilkeä Punapaita? Eikö aitiosta löytynyt? Eikös siellä pitänyt nyt olla, pehmo-Aran kengityksen jälkeen, ÄIJÄÄ läjäpäiten!

Jätä kommentti