Punakiekkoa

Huomaanpa HIFK:n tolkuttoman valmentavaihdon nostaneen omiakin kierroksiani. Hah.

Hyvin yllättävää. Mutta TPS nyt on ollut niin naurettavan väritön jengi tällä kaudella, ettei ole kiinnostanut pätkääkään. Eli toisin kuin Hesassa: kun ei tehdä mitään, ei tehdä mokiakaan. Vai?

Vietin koko alkuehtoon Jatkoaika.com -lätkäsivuston forumilla viestitulvaa kahlaten. Weird. En ole moiseen vaivautunut ainakaan vuoteen. Kiinnosti kuitenkin tsekkailla mitä HIFK:n faniosasto kuvioista tuumaisee.

Olihan se aika intresanttia. Shokkivaikutus oli ilmeisen kova; juttua yritettiin kuitata »Pena-huumorilla» ja seuran »äijä»-brändillä ja ties millä. Puolet näytti silti olevan sitä mieltä että jess: Ara-mamosta päästiin vihdoin ja nyt on ÄIJÄ ohjaksissa. Noniinno. Tätä naputellessa (20:15) on tilanne Hesassa, kolmannessa ottelussa 1-3. Hehhehheh.

Juu. Huomaan pikkasen nautiskelevani. Hesan kurkokundien mahdollinen laulukuoroon lähtö heti kättelyssä hiukkasen hivelisi. Ahneella on tunnettu loppu ja HIFK saisi syyttää pelkästään itseään. [Prkl, nyt ne kavensi 2-3].

Jätä kommentti