Jalkapallo olisi hieno laji

YLE:n ratijo tuuttaa parhaillaan sunnuntain ratoksi ansiokkaasti Fudiskierrosta. Tai ei ihan. Kuka hitto valkkaa ne selostajat?

Niin kuin hyvin tiedetään olen selostajarajoitteinen. Selostajalla pitää olla edellytykset kondiksessa. Sujuva sanoitus, lajituntemusta ja selostukseen sopiva ääni. Sama pätee tietenkin kommentaattoreihin — nämä untojutilat eivät kuulu studioon vaan Alabamaan maallikkosaarnaajiksi.

Ehkä Ahvenanmaalla on rajoitetusti ihmisiä. Ainakin ainoa mikin varteen löydetty vääntää sieltä käsin(?) niin karmeaa sotkua, että käyrä kohoaa pahan kerran. Eikö nyt edes yhtä suomenkielen osaavaa löydy?

Happamasti hyllyvän kakun kuorruttaa ko. gubben soperteleva ääni. Se näet tuo pahan kerran mieleen sen Estonian päällystön edustajan, joka hädissään hoki komentosillalla blackoutia ja maydayta. Huh!

Santana! Ehtoo pilalla. :|

Jätä kommentti