Reissu reisille

Juu, piti mennä Ruåttihin jälkikasvua kattelemaan, sinne vie se komia lautta. Ei kummiska. Paluubotski oli täyteen buukattu…

Eipä ole vuosien varrella koskaan moista kämmiä käynyt. Siksipä sieppaa, vaikka syy ilmeinen onkin. Olen reissannut aiemmin aina keskellä viikkoa, mutta nytpä onkin tulossa halvatun helatorstai. Se aiheuttaa ns. pitkän viikonlopun ja niinpä kaikki ne ziljoonat ruåttinfinnit ryntäävätten tänne sukuloitsemaan. Dammit.

Paha kyllä, ehdin myös txtailla kundille että ehtoolla lankkua kävellään. Kirjoittamaton sääntö on, ettei vanhempien koskaan pitäisi herättää turhaa toivoa. Kaiken lisäksi olin jo aiemmin uskotellut, etten ikuna lupaile mitään miittingejä ennen kuin tiketti raskaana taskussa painaa. Tuplattu mistaaki. Oli varmaan nastaa hetken jo haaveilla, että jee, faija saapuilee.

Kirottua, aseeni ei laukea. Sori, Sälli. Jatkuu kahden viikon kuluttua.

Jätä kommentti