Ta-daa – blogi nimetty

Parin päivän huuhailun ja gallupittelun jälkeen sain vihdoin aikaiseksi. Blogin uusi nimi ja tagline on nyte päätetty ja Uittamon kraniittiin hakattu.

Ottakaa tai älkää jättäkö; mahdollisesta keklusateesta ja puntareista huolimatta tämmöinen se nyt on ja pysyy. Olen häpi — toivottavasti tekin, armahiset lukijani.

JukeBlogi

– rahisevi turinoi Uittamolt –

Ulkoasu nyt on vetäisty vasurilla, mutta kyllä se siitä kohenee. »Jukeboksin» muotoilu vain kysyy taitoa ja närviä, eikä riitäkään. Oikein hieno kuori syntyy vasta sitten kun saan aikaiseksi opiskella jonkin passelin 3D-softan. Siinä vainautuukin kaksi siivekästä samalla iskulla; blogi virtaviivaistuu ja softaosaamisessa seuraa aluevaltaus. Blog, sweat and tears, mutta maksanee vaivan.

Kommentoikaatten toki. Etenkin ulkoasun suhteen ovat kaikki vinkit arvossaan. Jossain netin syövereissä mm. löytyy taatusti siistejä jukeboksin aihioita, en vain ehtinyt kaivella. Mut myähemmi, sanos mannine varist.

12 kommenttia artikkeliin ”Ta-daa – blogi nimetty”

 1. Tulin vaan sanomaan, että mä tykkään sun jutuista, ja kun sä puhut tota kieltäkin. Sun höpinät saa munt aina hyvälle tuulelle (ähä, osasin yhden teidän kielen sanan).

  Ei mulla muuta.

 2. Jos jukeboksifiilistä haetaan niin 3D-softat voisi ehkä alkuun unohtaa ja tukeutua vanhoihin tai uusiin valokuviin. Käytön jäljen pitää näkyä ja sellaisen sopivan kuluman saavuttaminen mallintamalla on julmetun työlästä.

  Mutta että hyvää menoa vaan tänne uudellekin osastolle ja paikallismurre kaikukoon jatkossakin!

 3. Juu, kyllä 3D on aika hyvin tässä unohdettukin, ehh. Iha liika vaikkiat.

  En tosin kylläkään, hetikään arvaa, millä tavalla tarkoitat fotoja käytettävän tässä. »Jukeboksi» -asulla ajan takaa jotakin sellaista, kun gurut ovatten maalimalla väsännet aikas hienoja »kaukosäätimiä» ja muita padeja yms. etusivujen (huonoksi) käyttikseksi. Olen nähnyt semmoisia silloin tällöin ja taustalla on takuusti 3D tai ainakin Flash.

  Siis karvalakkiversuunia tuollaisista. Oikeastaan, tämä nykyinen onkin sellainen (v1.0), kunhan pyöristän kulmat tuohon layouttiin.

  Ja turkku väännellä tiätyst ain välil. Kui muute olleska pystysis pitämä hesalaisse poijes täält? :-^

 4. Pistäisitkö vielä korjatun osoitteen blogilista.fi-sivuille, niin tämänkin oivan sivun tirkistely helpottuisi.

  Eikun lisää höyryä kiveksille!

 5. No duoda… öhh.

  Tarttee oikein yrittää raksuttaa, hehe. Nääs, tämän uuden olen sinne jo hetikin tänään pukannut eli löytyy kyllä.

  Wanhan Nettiplarin kanssa pitänee kuitenkin suorittaa peruutustoimia. Muuten se jää sinne roikkumaan eli on turhan omaperäistä, jos kaksi eri linkkiä johtaakin samaan paikkaan. Mutta 16 tunnin puuhapeteilyn jäljiltä tässä… en taida vannoa vielä mitään. :-^

  Mutta nyhetti JukeBlogi löytyy sieltä kyllä. Ja kaikenlaiselle erlaatuselle voyerismille malja ja palleja hieroskellaan, for sure! :-)

 6. Kas kun nyte se Nettiplari poukkasee listalle päivettyneenä ja tämä JokeBoxi pysyy hiljaa. Näppäränä tyttönä kun nääs olen ruksittanut molemmat, niin osasin tänne taasen tulla.

  Jotain hauskaa pitäisi kai munkin yrittää, ööö… jos mä vaan heitän löytyä.

 7. Auuts.

  En ymmär. Meniks ny jollailail huanoste. Meinate, mää kyl käväsin siäl kattelemas sitä Nettiplarin osotettaki. Meniks se sit kummiski jotenkki samasse?

  Apuja. Sanoka ny joku. Menink mä ny törmäsemä kaiki?!

 8. Kato hei, ilman käsiä: kesti vaan 10 minuuttia tajuta, etteihän tämän Boksin pitänytkään hyppiä listalla päivettyneenä nyte. Nettiplari varmaan hyppi siitä ilosta, että se vapautetaan.

  Muthei, tähän aikaan aamusta oli aika hyvin hokata tää juttu tossakin ajassa.

Jätä kommentti