Takas lähtöruutusse kulkemat Kakolan kaut

Személy van néha buta, különösen ha van zsinór.

Onneks senttäs väliste voi nährä valon vaikkei eres yrit. Niinko ny tämä Plokiavisin kovaste höynä »teema» turkkulaisist plokeist. Ekaks mää olin aikas ihmes, mut koht jo rupes siftama airam ja kaik suamut plumpsatti silmist. Kui mää ole voinu ikän lopetta sen skriivaamise turkkukiälel!

Mää alotan uurestas. Kuulitteks kaik? Turkku straiks päk!

Tarttis oikkestas lähettä kukkapuska sil Plokinewsin toimittajal, mut pahus ko hän ei vissi uskal mittä (viisaitas) siäl sanno omal nimelläs. Mut laiteta täsä ny menemä simmone virtualine puketti. Ol hyvä vaa, herra friiherra — ilman sunt mää vaelttaisin viäläki pimeyres ja sokian kohnaisin kosteis lualis.

Nonni, Mea. Sää se olit ko vertauksen ilmoil huakasit. Tuattaa pikkase ylityät, mut olkko siltiki tommottis, tästeres. Onsse kyl mukavan näköst. :-)

2 kommenttia artikkeliin ”Takas lähtöruutusse kulkemat Kakolan kaut”

Jätä kommentti