Yä vissi

Meinas taas levit ehtooteet pisi rinnuksi.

[Ruutukaappaus Yle txt-tv]

Et niinko mitä teke tämmöne »uutine» txt-tv:n etusivul? Ja sama assiat jauhetti ratijonki pääuutisis. Ja netis tiätyste, mihi se kyl kuuluuki, muun tuupan sekka.

Jos 1970-luvul olis ollu txt-tv, ni olis ollu kovaste vaikkia usko et siäl olis lukenut et »Pressa erotti Robsonin» tai et »Hurriganes erotti Järvisen» tai eres et »Wigwam on hajonnut». Ei siltikä, vaik noi kaik ovakki kokonas toisselt planetalt ko joku keskinkertane 2000-luvu tiluttelijaporukka.

Jaa, mut mitäs mää täsä taas setäile. Niil o varmastki tänäpä ja ens viikol kymmeni lehristötilasuuksi misä jauheta tätä ihmelist uutist ja höyhhene ja pask lenttä vuarotelle. Kaik oteta irt. Huah.

8 kommenttia artikkeliin ”Yä vissi”

 1. Nuo uutiset ovat taas samaa tasoa kuin pari viikkoa sitten:

  ”Tuhansia kuoli maanjäristyksessä Pakistanissa”
  ”Tuhansia kuoli mutavyöryssä Guatemalassa”
  ”Karhu kuoli junan alle Heinävedellä”

  Ehkä pitäisi olla ihan iloinen siitä, ettei täällä tapahdu mitään…

 2. Kyl mä ainaski ole Tarjast – siis Turusest tykänny. Varsinki se Lumiukko-laulu ol iha hiano. Mutt tollane maa(ilma) laajune uutisointi yhest bändist mene hiukka yli hilsse :)

 3. …ja pääsihän pääuutislähetykseen aikanaan myös Dingon hajoaminen. Onneksi kukaan ei ole jaksanut uutisoida ties kuinka monennesta comebackista. :-)

 4. Minulla on myös omat dingoiluni pimeässä keskiaikaisessa nuoruudessani… Pidin toki itseäni hyvin(kin) täysipäisenä, mutta todisteet ovat musertavia. :P

Jätä kommentti