Jänne poikki sieltä

Nu ne tamen. Ne de tie.

Mut sen sijast käve muute vaa huanoste.

Mun hianost kolffikotsast katkes lippa. Niim pal kauhia murhe, ko see ol kovi kätsä lätsä joka paikas. Satteel se pirel huuperin poijes okulaareist ja muin aikoin mollika. Filottelu käve makkiast joka sääl. Tartte ny ruvet jaakama uut käytetty, mutei niit kirpparilt äkkikä löyrä. Nyyh.

Eilä tul pualestas leikitty Excelin kans. Taik siis tarkemmi, NeoOfficen kans, ko mää olen Mikrosofti-rajotteine. Vinyylit ova tiätyst sen kans kaik listattu, ja tul miäle vähä katel keskiarvoi ja simmossi. Sehä onna muutamal kaaval.

Levyjen määrä 1280
Julkaisuvuosi/keskiarvo 1980
Jv/inter/ka 1978
Jv/suomirock/ka 1981
Jv/suomicamp/ka 1981
Hinta/inter/ka 13,20 mk
Hinta/suomirock/ka 19,52 mk
Hinta/suomicamp/ka 8,62 mk

Erellyttäen tiätyst et mää kyhäsin kaavat oikkial tappa, he. Ja noi ova likiarvoi, ko kaikist lätyist ei tiäteskä ol tiatoi olemas.

Miälenkiintost tosa o ainaski se et suamirock näyttä oleva hinnoisas. Taita ol tottaki; monist klassareist taik hyvist levyist joutu pulittama 90-120 markka, ja enämpiki. Ulkolaissi löyty pal halvemmal ja niit onki kirppareil hurumykke. Ja olsis tiätyst kovi kiinnostava ruvet arvama, et minkä arvossi platat mahrais ol. Simmone o kummiski kovi tyäläst. Tarttis huamioira misä kunnos, onk harvinaine, onk orikinaalipainos ja mukan kaik roinat (juliste yms). Ei taira tul kesä. :smile:

Assiast kuurentte: tarttis ruvet inssinööriks. Meinate, sukulaisse menivä ja ostiva mul hyllyi, vaik mää kiälsi. Sanosin kuustoist kertta eten ota vihta mittä synttärilahjoi, mut eivä he uskone. Tosa ny sit makka hyllyt levjänäs: ne ova koottavi. Ko olen ekoloki ja kiärrätysheepo, ni en kehta huurel et mitä merkki ne ova. Itte en tommossi olsis ikän menny ostama, mut lahjahevon suuhu ei tiätenkä parane liika pal kurkki. Nii et olla häpi, ko vihro viime saara rojuihi järjestys.

Sotb. Neljä aanelost kokkomisohjei ja kilo niitei. Taita tul ehtoo äkkiki.

Jätä kommentti