JukeBlogi 2008 # beta 0.7

Krhm… Uittamo praudli prisents. Taik no, ainaski o tyrkyl jottai muut ko lauzi oletusteema. Olkka nii hyvät.

Pualvalmist ei tiätyst sais lykät framil eikä eres 0.7-valmistka. Mut munt hatutti nii kypäsatasel se diifoulttiteema. Ol pakko rytkäst. Ei tämä ny mikkä killeri sunka ol eikä pääs nyäkkämä pokaleitka, mut oteta pökäle sit. Jolsei muut ni mun näköne o varmast, he.

Paljo riittä viäl fiilamist ja muut puleramist. Rukkasin kooraust vaa sev verta ko pakko ol, ja esim suamennokset ova pahast keske. Mut tämän näkösen mää meinaan tämän perusjutu ny pirel; simppelei jutski ilma mittä fiinei krumeluurei. Jätetä taire niil ketä syntys kraafikoks ja tykkä muuteski hinkat. Tämä o lopultaski vaa yks halvatu ploki. Ei totisest kannat killat ittitäs, ko tual ulkonki tapahtu kaikemoist. :cool:

Erlaatuset kommentit olsiva tiätyst mukavi. Ei tost ulkoasust ny niinkä mittä — see om mikä on ny, ja voi viäl muuttu aika helvatistki. Pääassia et kehta suunniles katel. Mut jos joku vaik törmäisis päisi isomppi propleemeit, ni olsis kiva kuul. Taik siis… öhh, ei kiva mut tarppelist, sais reerattu kuntto. Testasin kyl pikasest Mäkis Firefoxil, Caminol ja Operal, ja Winkus IE:n kans, mut ei se viäl paljo kerro. Mailmas o kaikelaissi koneit ja virityksi. Kertoka poijes vaa. Jolsei kuulu mittä ni mää luule et kaik ova häpi.

Hohhoija, taireta hiukka huakast ny. Eres o kylläki kaikke kiva, niinko vaik kaikkie JB-artikkeleitte tarkistamine, 1 323 kappala. Mut siit murhetuta joskus ens viikol. Ny panna kaffe puttoma ja verellä lonkka. Baa-ai.

2 kommenttia artikkeliin ”JukeBlogi 2008 # beta 0.7

  1. Siististe muatoiltu, Polka. :smile:

    Katota ny mihe viäl JiiBeen kans viäl keretä. Näkymät voi muuttu rarikaalistki. Tul sukkeli propleemei, esmes jokku taustakuvat eivä suastune latautuma olleska. Wiörd.

    Nyte o hianoint et see surkkia diifoultti hävis öökonist. Naputteluki tunttu heti iha toiselt!

Jätä kommentti