J. Kylmar Hoover

Vihroviime sain napsutelttu poweri-namiska.

Mittä killerihöntsämist ny senttäs, mut kummiski. Tyähuane-makkari (sällin matkahuane) o reeras, lattiat hinkattu ja punkka viksattu. Kattosse ast o kylläki pinottu loori, mut katota huame uusiks… Viis konellist pyykki tul pesty (3 tuntti), tiskattu ja isoimmat rojut järjesteltty. Ei huano.

Huame täyty viäl funderat et kerkeiskös yhres päiväs siirtämä olkkaris koko seinällise, sen vaja 10 sentti vasemmal mitä tarttis et [Levyhylly] kuulusa mööpeli pualestas mahruis lyhkäsemmäl seinäl. Hiukka hirvittä. Täysmittane 3-osane kirjahylly (nätti 300 opust, reteot ja muut tauhkaa), kolme erillist lättyhyllyy (1 200 älppyy, tuhanne sinkku). Kaik tarttis purkaa järjestykses, siirttä hyllyt ja koot samaltappa takas. Uhhuh.

Pikkase velttoilin ja rupesin epäekolokiks. Raijasin vuarekamat kuivuma kuivaushuaneen naruil, vaik ulkon homotti mollikka. Ei jaksanu veivat helvati pyykkipoikie kans… Hommi riittä muuteski, ei jaksa leikki täyrellist täl kertta. En ny kummiska leftii ulvottanu, jätin yäseeks roikkuma.

Et huamisekski riittä. Ja jourun tiätyst myäntämä, et pikkase helpommal vois pääst ko kepjäst hiplailis joka perjanttai, eikä kerra kolmes kuukaures. En vaa kekka mil helvatil simmose puuhan sais pyärimä. Wanha seepra ei pääs pilkuistas, niinko manselaisse tiätävä. <grin>

Jätä kommentti