Ei polku tää vie mihinkään

Ohhoija. Ne manko la temos hodiaŭ.

P ahemp runsaurempula. Olsis vähintäs viis aihet mist vois ruvet vuarattama. Mutko puhti men karoksi hötömölön kooraamisis, ni tyyrytäs vaa kaikkist kepjimppi. Tarkotan tiätyst, et mää pääse helpol, naputtelus. Jätetä nystyrät hiaromati tänäpä.

Otetas ekaks toi viikon gallup. See sai alkus hiuka hauskasest. Tosa lauvantain ko tulin kaupast sain härtelin: kiskasin ovestan poijes sen klapun »Ei mainoksia, kiitos». Noup, turha luulkka. Syy ol se, et mokoma läpyskä ol läyhäsest käsin tekstattu, viime vuasituhannel siihe hätäsest teipattu. Ei passa kraafisel suunnittelijal (wannabii), mut en vaa sitä ikän enne saanu siit irttoma. No, annas ol…

Puuhamist tuntust riittävä ilmanki, ja niimpäs uure tekemine unhottus. Rankasu tul helvati äkki. En tiätystkä enä muistanu, et juurki lauvantaisin runnota luukuist niit ilmaslehryköit. Santana. En kerenny kissa sano ko eteine ol piukas kuana. Neljätoist (14) mainost, kaks lehte. Turha sannokka, et kyl uus hiano rintattu kyltti seisos oves alt sekenti. Arrrkh. 14 x 350 pv…

***

Ol tost vähä hyätyki. Ko eilä menin istunnol niinistöö vääntämä ni otim mukka sen asiallise [artikkeli] lehre, Turkkulaise — pikkase plaramist ko huakaile. No juu… Mut jokune päivä takaperi mää jo kerkesi ihmettelemä yhre JiiBee-jutu lopus, et kuka om pihal, ja epäilim peräte omaki kuulluymmärtämistäni. Pollari ko men lipsattama julkisest, etei heil ol netin hakuprokrammit käytös sillai ko muil. Et jos hee tahto saara ja nährä jonku tiaroston, ni heijän tartte tuntte see polku siihe filusse. Ei ol torellist, mää luuli.

Kui ollakka. Lehres ol juttu mist selvis. Tot see o. Eikä vika sunka ol konstis eikä koneis:

»POLIISIJOHTO on suuressa viisaudessaan halunnut estää poliisien pääsyn tietyille internet-sivustoille, jotta kallista tyäaikaa ei käytettäisi väärin

[Teija Uitto: »Poliisit pannassa» | Turkulainen 28.9.2008 | Korostukset, MÄÄ]

Ei kannat eres kommentoira. Paitti sev verra, et kyl mää ihmettelin miks varte ei kukka siäl tilaisuures urellu enemppä. Mutei ihme. Pollarit o syrjätty elelemä intterneti kivikaut, suunniles vuat 1990. FTP ja Archie (sic). Simmone ny kerta kaikkisest ei voinu men kenelkkä jakelu…

***

Mukavi otsakei olsis hurumykke. »Kateus kalvaa työpaikan tulosta». »EU-tukien saajat julkistetaan internetissä». »Ylipainoisten nuorten määrä kolminkertaistui.» »Suomalaisten poliittinen tietämys on kehnoa.»

Anti ol. Mut yhre siistin jutun tein eilä. Pomppasin mukka Michael Mooren postituslistal. Tänäpä tul ensmäine viästi, ja tartte sanno et koht pomppas miälialakki. Onsse luaja lykky, et viäl löyty joku kene nuppi ei ol koohotuksel sekasi pantu. Ruppe taas uskoma ittekki, eres pikkase. :cool:

# Post skriptumi

Nykymailmane markkinapelleily vidutta väliste tosi hualel. Kyl mää esmes tota Turkkulaist iha miälelläs lukisi, vaik see onki pualiks mainoksi. Pariki heijä toiimittaja kirjottele oikke mukavaste. Mut sitä ei saa luukustas ilma mainoksi! Mää tappeli siit jo yli 15 vuat takaperi Laustel. Ei aut mikkä. Jos liima klapu ovesse, ni see o sit kudpai lehrillekki. Et onk mittä hullumppa! :evil:

Jätä kommentti