Rage against oil machine

Ihmemaan kultasannoil tapahtu assioit. Suames niist ei liikoi huurel, ei tiätyskä, mut mää liittysinki Michael Mooren postituslistal. Jo!

Pakko onki lainat tähä päivän postauksest kolme ekaa kappalat:

»Friends,

Everyone said the bill would pass. The masters of the universe were already making celebratory dinner reservations at Manhattan’s finest restaurants. Personal shoppers in Dallas and Atlanta were dispatched to do the early Christmas gifting. Mad Men of Chicago and Miami were popping corks and toasting each other long before the morning latte run.

But what they didn’t know was that hundreds of thousands of Americans woke up yesterday morning and decided it was time for revolt. The politicians never saw it coming. Millions of phone calls and emails hit Congress so hard it was as if Marshall Dillon, Elliot Ness and Dog the Bounty Hunter had descended on D.C. to stop the looting and arrest the thieves.

The Corporate Crime of the Century was halted by a vote of 228 to 205. It was rare and historic; no one could remember a time when a bill supported by the president and the leadership of both parties went down in defeat. That just never happens.» – –

[Michael Moore | Mailing list | 30.9.2008 | Korostukset: mää]

Em mää huvikses Moorest vaahto. Öljyjenkki koitta ja tahto pyärittä mailma. Eres tääl meijä raukoil rajoil ei kokonas pääs pakko. Siks varte tiato o tärkkiä, ja varsinkis oikkia tiato. Mr Moorelt sitä tule suara hevose suust, so-to-speak. :cool:

• Seuraas mitä kaikke äijä puuhaile: michaelmoore.com

• Liity postituslistal: Mike’s Mailing List

Yksi kommentti artikkeliin ”Rage against oil machine”

  1. Kilapilu O iha eri ko meemi ja kyll se o voimass. Vähä jo miätitti, ett jos vaiks usemminki, eri aihest niiko nykki. Ei täält irtto musiikist ko Hurriganesist ja niistki semmosi kysymyksi ett kukka ossa vastat ;D

Jätä kommentti