Blaah

Ei pahemmi kehumist täsä päiväs torellaka. Ensiks heräsin liika aikasi ja jo koht tartti hoilat »mua ramasé». Seuravaks heräsin ip, ja hatutti, ja päivä förpi. Ja ko piti ruvet puuhama ni skanneri ei suastunu; valo näky mut mittä ei tapahru. Hapankretaks viäl WoordPressi: naputtelin vaalijutu viiko etukätte, mutko piti tänäpä julkast ni ei enä yhtikäs missäkä. Santana senttäs…

Tosa opustiatoi nakutelles veivailin eilist lättyostoan. Paul Anka: Anka, vuarelt 1974. Ei see ny iham baska ollukka. Voi tiätyst ol et mää ole vähä syyntakkeeto. Nee 50-luvu killeripallaadit oliva mul kova juttu 10-vee, ja SE kokoelma onki saanu mult viis stara. Kuulenk mää köhinä? No juu, tartte tiätyst huamat misä kenres mennä. Tosaki platal o yks oikke hiano poppispala, ja nytei puhut siit finnihumpast ko rekkakuski ja tuupatykki tuhosiva styken. Tämä orikinaali »Papa» toimii hianost, ja gf-kanssiki o fike.

Varaskanneri olsis hyllyl mutei huvittais viritel. Muuteska ei huvit. Katella huame, millai päivä paista. :evil:

6 kommenttia artikkeliin ”Blaah”

 1. Paul Anka, tsihih! Äitee kuunteli aina Paul Ankaa ja laulo (huanost) mukan… Mää muista ain, ko mä oli piän ja mesosi, ett miks se o vaa pual ankka, kon ei se olkka koko ankka? Äitee, miksei, äitee! Hirvee mökä torpass ja toine halus kuunnell herkki ja helli piisei ja kakara vaa meso… Ett se Pual… ööö Paul Ankast. Myähemmi olen suastunu osotta herrall vähä enämpi kunnioitust!

 2. Äiskät joutu kantama raskasta taakka… :smile:

  Meijä huushollis ei pal hoilattu. Faija½n miälest musikki ja urhheilu – mun raareimmat harrastukset – ol suurt HUMPUTUST. Kauhia tappelu enkä mää ollu eres kymment. Kontrasti ol kova luakka ko men naapurisse; kitaristi Kaitsun iskä (joku 35-vee sillo) soitti meijä teinaritte KANS, ja ol muuteski innoisas.

  Piänest nämä ova kines. Sain 10-vee enoltan lahjaks Akai-kelamanka, ja siin ol ussemppiki nauhoi mukan. Jee, Pual Anka. »The Longest Day», kuink tramaattine rummutus. »Lonely Boy», nii just. »You Are My Destiny», sniff.

  Ja sit oma sälli huuratta MP3-vehkeestäs halvatu Eminemi, napit korvis thänk gaad. :grin:

 3. Ja prle, mää löyrä sitä yht kirja ko sä sanot lainannes. Mää meinasi varat sen kirjastost… Kene poika, Enklannis sisäoppilaitokses jne. Rosberg? Mikä sei kirja nimi oikke ol, HelMeti haku ei tunne olleska vaiks mitä syättäis!

 4. Olet varmatenki honannu et JiiBeeski o haku, tosa sivupalkis misä lukke et »Ettiskel plokist».

  See ei kylläkä ol mikkä kamala viksu: sanan tartte ol samas muaros ko millai see o jutu(i)ski naputelltu. Mut koklaas »sisäoppilaitoksessa». :wink:

  Tiatoi opuksest löyty ainaski:

  • Fennica
  • PallasPro

Jätä kommentti