Meemivaara

Ja määkö nii vannoskele eten ikän sorru tommossi…

V anha-aikasest kummiski käve. Polka men virittelemä kyänin verko, ja mää putosi ennenko huamasinka, he. Toisen kaut, onk toi meemi olleska? Ainaski mun tartte ny pelasta Kauhias Vaaras oleva miälenterveykseni, ja päätel etei olleska. Pelkästäs viksu kysymisutelutiäräksää.

Tartte vissi kerrat taaski, et miks varte mää kiärrä kaik nee meemit virstam pääst. Mum miälest nee ova niinko ketjukirveit, helvati ärtsyi. »Jaa tämä vähinttäs kuurel sun plokikamraatilles.» Arkkkh. Sitäpaitti nee ova enemäkses iha helkuti typeri, ainaski mun näkemät. Yht kaikki, pelkkä plokitäytet. Niinko JiiBeen panelis aikasemmi seisos (tartteki kaivel see piakkoite takasi). MEEMI: Milloin Ei Enää Muutakaan Irtoa. :cool:

Ei pahal tiätystkä. Ketä tykkä, nii siit vaa, vaik ploki täytte!

Mut toi Polkan jutska o kokonas eri. Tiatokilipalu, ja hyvi pykätty. Tommottist mää kyl tykkän, mukava hiukka hiarast nystyröitäs. Ja huamat het etei see sivistys omis korvitte välis ollukka iha nii hiano ko… :P

Tarskos varasta iris ja kyhät samantapane. »Viikom Musamikä», ehh. [Hey bulttibreini. Sul om MARKINAALIPLOKI! (Lat.huom.)] Ööö, no juu. Näyttäis tiätyst hullumaiselt ko tule vaa yks taik kaks vastamist. Mut jos koklais kummiski. Ammutak aamunkoittes?

Ai nii. Menkkä ihmees osallistuma. Vissi kilipaalu o viäl käynnis?

WWF: Italia ylittänyt roimasti tonnikalan kalastuskiintiöt

Maailman luonnonsäätiön WWF:n tiistaina julkaiseman raportin mukaan Italia ylitti viime vuonna tonnikalan kalastuskiintiönsä viisinkertaisesti.

WWF:n mukaan Italia kalasti 700 tonnia enemmän kuin kiintiö sallii ja vaarantaa siten koko lajin olemassaolon. Lisäksi kalastajat käyttivät kiellettyjä pyyntitekniikoita.

– –

2 kommenttia artikkeliin ”Meemivaara”

  1. Kilapilu on voimas siihe asti ku se suljetuks julisteta! Ja sää oot kuule iha melkke ykköskärkke ,D Oliks paha? Mutt tätä muukki vähä kysel,ett voiks olla usemmi. Jooo. Kai sitä, semmost yleistiatout, tost vaa unohtu se, ett ei sai kuuklettaa ja vähä muutaki. Mut, Ketoon!

  2. Ai paha kilapilu? Juu, jokune kuappa ja mutka ol matkas. Linna rytisi metikkö (ei tullu mittä tolkkunime miäle), Puff tul hatust (en muistanu niit sanoi enä) ja koirist mää en tiär yhtämittä. Ja Malmi-juttu ny ol iha sum pasianssi. :grin:

    Mut iha hiano. Hyvi laarittu, lairast laitta, ei liika viakkia.

    Kuukletuksest kannatta kyl mainit jos uure väsät. Iha vaa siks, et ainaska nuaremp väki ei tul helpol eres ajatelleks. »Kui nii ei vois muka kuukletta!?» Hee ova tottune siihe. Ei ol enä mailma ilma Kuukle. :sad:

    EDIT klo 12:45
    Nii, viksuint o tiätyst jos teke kyssät simmotti etei Kuuklest ol pahemmi hyäty. Nosta kyl kyhämises vaikeusaset aika lail. *dammitti, kyl mun tartte koitta pykät yks kilppalu, jast foor kokluks.*

Jätä kommentti