Uima-altaat tyhjennetään

Ei sil mittä mahra. Kesän lapsi mene sykkyrässe.

T ämä o sukkela aikka, syys. Huuperi ropise harva se päivä, ploossa iham pirust, koht ei tarken ilma raappahousui. Taivas näyttä vanhaselt, mollikast tiattoka, ventiks vettä ja mikkä ei huvit. Hjälp.

Mää ole ain tätä vähä ihmetelly. Miks varte mää ole innoisan vaa kesäl? Ja pikkase talvel? Muut vuarejat tuska. Onk see ny vaa siltappa, et jokku ova tiätyi vuarenaikaihmissi, tykkävä tiätyist jutuist? Et kevätihmine kahla purois, syystyyppi piahtaroi lehris, kesäheepo makka rannal ja talvest tykkävä teke enkeleit.

Mää en syksyst sunka tykkä. Onneks ei ol uima-allast eikä tart tyhjenttä, muut ko nuppis. Hobla. :cool:

2 kommenttia artikkeliin ”Uima-altaat tyhjennetään”

  1. Alkusyksy o kiva, mutt ei tää ol enä syksy, tää o jottai iha muut ja tätä jatku ainaski seuraavat 4 kk. Mun miälest ainaski turkulaiste ois pitäny ol sevverra viksui ja vilmaattisi, ett ko kerran liikkel aikanas läht, ois jääny ton Keski-Juuropa tianoill. Tarttiks sitä ny tänn välttämätt tulla? Ei jummarra. Mutt ny o sentäs kekri – lähretä tyhjämä se yläpää ny ainaki!

Jätä kommentti