Naputusta

Nonni. Toka kysely tul sit reerasse. Ja yks piän ISO harmiki heivattu.

J ukeQuizin kakkoskysely o nyssit moniosane. Saas katto mitä porukat tykkävä. Ja vaikkei ol tullu rykästy ko vast muutama, kaks treeniks ja kaks oikkiat, ni yks juttu o selvä. Kyhämisse mene aikast hiivatist aikka.

Mut onks see ny kummaka. Aiheit ja… krhmm, lähestymistapoi, niit o kiljoona. Vaikeusastettaki saa asetel kiäli keskel kämment. Ja lopuks o viäl see perusjuttu, et JiiBeet lukke suunniles inehmot välil 35–95-vee. Jokasel tartte ol jottai. Mutei tämä sunka mittä valittelu ol — pykämine o helkuti hauska. :cool:

Ja vihroviime! Pääsin erosse Firefox-miinast. En tiärä mitä ja miltappa yenkkiboitsut oikke funterava, mut 3.xx -päivitykses tul kylkiäisen tosi baskamaine fjuutsöri. Zuumausprossa ei pysyny välilehril saman! Hatutti kivaste.

Meinaan, et mullaki o välilehtei auk joku 20–30 — koko aja, eri tarkotuksi. Näit jutuiki mää naputtele yhres akkunas, zuumi öbautti 170 rossa, et näkke hyvi. Mut esikattelus tykkän tiätyst nährä tuloksen toises akkunas 1/1, siis 100 rossa. Hitsatti oikke kivast ko siirtys kattelema oikkiat näkymä, ja tartti joka helegeetin kertta väänttä se zuumi takas 100 rossan kokko. :evil:

Homma ol lopulttas iha helppo hoirel, tiätyst, mut tarppellise tiaron kaivamisse uppos nätti kolme vartti. Arkkh.

Mut nyte olla taas lähtöruurus, ja häpi. Ei muutko jutui räppämä. Huah. :neutral:

Jätä kommentti