Junnu ja Dave

Jätin suasiol järjestelyhommat orottama huamist ja alkuviikko. Sen sijast rupesi syämä, makkama ja plarama wanhoi Soundei.

L ehrei löytys siivouspuuhis, velivainaan loorist. On niit ennestäski hyllyil melkone nivaska, mut lisäki kelpas. Tarskos kerät niistki sarjat täyte. *mihe mahruis, hä*

Niinkos näkyy sai Dave eilä tommose palkinno. Ei huano. Davel ny vois kylläki tyrkät kaik mahroliset pokalit, sen vert hiano tyät hän o urallas tehny. Ja menin kans pahuttas kattoma Juha Vainio -palkinto -sivul, et kui hyväs seuras hän ny makka.

Hehheh. 18 tyyppi enne hänt! Ei millä pahal sunka, mut arvon rahastom miälest Davee paremppa kama ova tehne esmes Jorma Toiviainen [palkintto 2004], Pekka Ruuska [2000], Tero Vaara [1998], J. Karjalainen [2001], Edu Kettunen [2006], Anni Sinnemäki [2002] ja — Sinikka »who?» Svärd [2008]. Palkintto määräst eikä laarust, vai?

Daven haastattelu Soundis 6/1982. Äijä tylyttä heti:

»Se on eri asia kun Tapani Kansa menee studioon, ja ne jätkät soittaa siellä. Ei se treenaa niiden kanssa, eikä se matkusta niiden kanssa, ei se elä niiden kanssa.»

Kuim moont tuhat sanotust Mr Toiviainen o mahtanu Tee Kansal kyhät? <sarc>

Palkinnot voi tiätyst ol makuassioit. Ko mää katon tota rahaston listaust, ni siält löyty tasan kaks jätkä ketä vois ol enne Dave. Hector ja Juice. Mut Uittamol ny ain olla kaikelaist miält, ha.

Panna lopuks terveissi rahastol. Dave, haastattelus:

»[Kuitenkin] täällä on niin vähän semmosia, jotka loppujen lopuks tekee. Suurin osa fräijää aikansa ja menee kauppakouluun ja ajattelee, että v***u, ei tästä tuu mitään! Pitää olla rakkautta messissä, muuten [tätä] ei jaksa tehdä.»

Juha Vainio -palkinto Dave Lindholmille

Tämänvuotisen Juha Vainio -palkinnon saa Dave Lindholm. Kitaristi ja laulaja/lauluntekijä ”Isokynä” Lindholm palkitaan suomenkielisestä sanoitustyöstään

. Palkinto on tänä vuonna arvoltaan 6 000 euroa. – – »»

2 kommenttia artikkeliin ”Junnu ja Dave”

  1. Dave on ton ansainnu! Ja viälki vaa jaksa, meinate ei ol lähteny valtavirtoje muka. Näin liven viimetteks yhrel tyäkeikall Tamperel, ol hyvä. Jesh.

    T. Kansast mull ois vaa paha kerrottava. Paljonki nähty, semmost ko ei kestäs varma julkisuut. Vai voisko ne myyr jollekki kulttuurilehrell, niinko sill, mill o numero *argh*?!

Jätä kommentti