Pidä tauko

No piretä, jo tul huhkittuki. Pannas tost kaffe puttoma.

P utsi ruppe olema loppusuaral. Huamisekski puuhamist kyl riittä, niinko lattiam pessu ja muut kiva. Paneki harjarajottese vuntsama. Kui jokku voi pro-siivot, taik muute vaa hinkat jokaikine perjanttai? :O

Joku siäl ulkon voi ihmetel, et kui helvatis guppe saa menemä siivoukse ylitte kaks viikko. No-niin-no. Yks äijä, kaksiossas 47 neliöt, tuhanssi lätyi ja kirjoi ja muit opjektei. Jokaikine uittamo-kuutio (pual meetri kanttis) tartte hyärynttä, lattiast kattosse. Kaik täytys kans planerat siltappa, et ens kuus panna pystysse lankato verkko, kolme konet makkaris ja kaks olkkaris. Ja tohom pääl o olevanas muutlaiki tekemist. Et niinko. *virn*

Kismittä kyl, eten kerenny hommat niit Lunrioit tähä hättä. Varsinkis ko Polka meni pälättämä niist kulmapaloist. Olkkarin kahrest seinäst muarostu juurki yks kulma. Siin o nyte tavisostokirjahylly ja jokussi omatekemi, ja nee tartte heivat ja osta Lunriat tilal. Sit ruppe pelittämä. Katto tule vasta niinko makkaris ny. Yks seinä jää viäl orottama; see o lyhkäne ja sohva täyty kyyrittä alt poijes.

Huamasin kans kui aika kulkke. Hamsteril ol nurkisas ussemppiiki paffiloori, täynnäs lehryköi ja muut simmost, olevanas tärkkiä. Yhres ol lehtileikkeit, elokuvist, lik vuat vanhoi. Muistin heti. Mun oli tarkotus kyhät niist arvosteluist elokuva-arkisto. Skannat kaikki ja tehrä HIANO tiatokanta. Hirviä homma. Mut sillo mailmas ei ollu viäl olemas Wikipedia, nii et joskus vuan 2001 tommone tuntus viksult. Ha. Traijasin kaik roskikse. *OMG*

Hohhoija. Pannas huuveri huutama…

25 kommenttia artikkeliin ”Pidä tauko”

 1. Sanoisinko yltiöpäisesti, impossiple. Ja itsekin huomasit ongelmia vasta jokunen päivä sitten. *BG* [noh, prosentin varaus: mulla ei nyt ole Winkku-kone käytössä, testaukseen].

 2. Noup. On tietty mahdollista että blogi on (taas) krakattu, mutta vain osin onnistuen, ja siksi propleemi esiintyy ainoastaan Windows-makhinessa. Koskahan laukee täälläkin, brkl.

  EDIT:
  Niin se oleellinen juttu tässä: kukaan muu ei ole raponnut häiriöistä. Taidatkos sen selittää? *TOD* <grin>

 3. Tääll kaik o näkyny ök, ainu ett välill herja, etei sin pääse. See varma on siit, ett itte väsät jottai. Näkymä o olle samalaiset sen viimose hässäkä jälkke eli iha klaarit.

  Uhh, karmee homma sull. Toisaalt, mä tiärä kummone Belgarioni rojuv… huane on, etei siin sen kummemppa. Sen huanest ko osan viä Posti vanha laatikot, ko niis o jottai tärkkiä, jota voi viäl tarvit (-> lue: kone ossi yms. hilavitkuttimi).

 4. Oikke kiva kuul et jossan sentäs toimi. Danke.

  On se hyvä etei mul ol komputterikammera pääl (toistaseks). Tääl rojuv… *hekotta*

  Ittetäs saa syyttä tiätyst. Jos ny vaik parinki viiko välei roikottais huuveri, tiskaisis kerra viikos ja järjestelis rojujas ussemmi, ni helpommal pääsis. Mutko. PAL kivemppa seurustel Wandan kans. *virn*

  Ja sama homma tääl: Postin loori kauhiat pinot ympär kämppä. Tartte verel rankal kärel ny…

 5. No mull o semmone pakkomiälle, ett söndaakin ko on pask päivä, voi siivot ja ain kirkomeininkie aikka! Siin se hoittu aika noppest, ketutukse voimall. Suasittelen!

 6. Pitäskös tässä niinkö alkaa vainoharhaiseksi? Että nimenomaan MUN koti- ja duunikoneet dissaa sun framias? Heinäkuusta alkaen..
  Ehkä muut on niin stnan tampioita ettei ne osaa edes ihmetellä tai sit mä olen ainoa win-pohjainen käyttäjä..

 7. Totanoiskis, hän käyttäis kyl piiitkän rivin smileit, jos kutsu muit JiiBeeläissi »stanan tampioiksi»… *BG*

  Mutta kyllä tässä hieman Salaiset kansiot -maailmassa vaellellaan. Jos kerta ongelma ilmenee kahdessa Sinun koneessasi, fyysisesti eri paikoissa, eri ISP, (eri selaimet?), eikä muilla ilmeisesti mitään häikkää esiinny, niin…? *ihmettele angaraste*

  Mac-käytttäjiä JiiBeessä on luokkaa 2/10.

 8. Tipa, mä käytä winniä töiss ja koton (XP ja Vista), nou proplems. Selaimina IE ja Opera. Ett ihan oikeest tää on näkyny hyvi sen viimose iso kataastrohvi jälkke!

 9. HÄ?!

  Voisikos joku ongelmainen (heh) ottaa propleemista ruutukaappauksen (tai foton ruudusta), ja pistää linkin päähän jonnekin nettiin, tai vaikka lähettää meilin liitteenä:

  uittamo@gmail.com

  Mahd. korjailua luvassa kyllä tod.näk. vasta ensi viikon puolella. Sori, Sälli-kiiruita.

 10. Wau. Tost ei sit näky pal parane. *BG*

  Joopa. WordPressis o näköjäs tommone sukkela fjyytsöri; mitätö koodimoga kertauttu kaikis etusivun jutuis. Mäcis WP ossa korjat ittes lennost, mut Wintoosas ei tiätyskä. Siks varte en voinu huamat mittä, ko juur nyte ei ol Winkku käytös olleska, enkä eres uskokka. Tsordi, Tipu. *pahottele oikkiast*

 11. Eh.. tota joo, mä taas tietysti oletin sun korjaavan kaiken kerralla, huolimatta siitä että varottelit sen menevän ens viikkoon. Kun aloit niin mahtipontisesti kertoa löytänees vian hötömölöstä..

  Totta hemmetissä sä korjaat yhden postauksen kerrallaan ja totisesti, on se korjattu, 1.6. ja viä seuraavakin.

  Viä ku löytäsit syyn siihen miks se sinne pluikahti, se ylimääräinen koodi, olis viä paree..

  Mut kiitos ny kauhast tästäki vähästä.. :razz:

 12. Noo, »kaiken korjamine» kerral, se on ny äkki hiukkase hankalaa, jos kert moka o hötömölös. En viittis pystyttä Wintous-toosaa tähä hättä…

  Kyse on varmaankin pelkästä typosta. Näpyttelen juttujen perässä olevat aviisi-lainaukset ja lättyvalinnat (osin) by tö keyboard. Ko. ongelma on tullut toisinaan havaittavaksi. Jos näppisvirhe tulee levyosioon, niin että esim. lihavointitägin

  jälkimmäinen osa jää poijes, niin koko loppublogi näkyy boldattuna, ehhh. Mutta TUO näkyy heti Mäcissäkin, helppo huomata. Se nykytypo oli/on lättyosiossa, joka ei näy.

  Nii et, jos avittaa edelleen tahdot: jatkuuks se propleemi tost ettippäi, 3. kesäkuut, tähän päiväänkö asti?

 13. Jaa. Alettiin sit puhumaan kesäkuusta kun heinäkuusta oli alunperin kyse. Ite kyllä jostain syystä lipsahdin ja sää tietysti perässä..

  Juu. Siis heinäkuun 3. päivästä etiäpäin ihan tähän (28.7.) päivään asti..

  Elikkäs joka kerta kun postaat, tulee uus korjattava..

Jätä kommentti