iTunes ruletta II

Baskat täsä mittä naputel jaksa, hommittes keskel. *äärds*

Huamasin kummiski iTunesis viäl yhre hiano poonukse. Meinate, jokasel musadikkaril roikku varmast lantussas nätti nippu »tuntemattomi» kappaleit, simmossi mikkä lojus vaik jossan Cee-kasetil aikoinas. Hatutta ko ei tiärä.

iTunes avitta. Ko valkka vaik aseman mikä soitta siistei jutui välilt 1950–70, ni alka tapahtuma. Joka päivä tule ussemppi simmone, et tartte heti rynnät kattoma: ai see oli TOI! *virn*

En sunka tykkäis ol käännynäine ja kauhiast vaahrot, mut… mää ole jo (melkkeist) tumpannu Rario Suamenki. Ei nykyjäs tartte ko varti verra kuunnel, ni jo rääkäse joku santanan annemattila. Koit siin sit tehrä jottan hyäryllist. Paha se o asiakkal sanno, et baska tuli ko kaijakoo kiakasi.

Iskä, mitä me tehti enne iTunessi? :)

4 kommenttia artikkeliin ”iTunes ruletta II”

 1. Jaa-a. Vaikea sanoa, kun itellä taittuu kaikki musalajit radiosta tulevina, paitsi se neeker.. anteeksi afroamerikkalainen rap ja teknoravit.

  Joskus tuntuu että ihmiset kaventaa omaa musamakuaan sillä että karsii sieltä kaiken sen mistä ei pidä, valikoi radioasemat sen mukaan että varmasti ei tule tuubaa kuunneltua.. Tulee mieleen entisajan sensuuri, katsellaan kuunnellaan kevättä tai ainakin vain niitä asemia/kanaaleja jotka vastaa omaa mielipidettä tai näkemystä.. Joskus voi olla hyvä tehdä ristiretkiä toiselle tontille, avoimin silmin, korvin ja mielin.

  Toisaalta maailmassa on niin helvetin paljon ns hyvääkin musiikkia joka täyttää ne omat kriteerit, että niidenkin kuuntelemiseen menisi helposti ihmisikä poikineen vaikka vain kuuntelisi jokaisen kappaleen vain yhden kerran.

  Elä siinä sitten jumalisesti.

  Itsekin perustelen omia ruokailutottumuksiani, että eiköhän minulla ole riittävän laaja maku ettei minun tarvitse välttämättä maistella uusia elintarvikkeita/luonnonantimia, vaan pärjään näillä.
  Sama musiikin suhteen.

  Olipahan taas harvinaisen turhanaikainen kommentti mutta menköön..

 2. Ei turha-aikane komma olleska, vaa oikke hyvä.

  Mut totanoiskis. Ei iTunesis tartte juuttu mihenkä hittilistoihi. Lajityyppejä on 25 ja mukana mm. sellaisia kuin ambient, comedy, electronica, news/talk radio ja religious. Riittää ihan jokaikiseen fiilikseen.

  Tässä iässä alkaa jo perälauta väikkymään. Niinpä en intoile ajatuksesta hukata se vähäinenkin aikansa enää kuonan parissa. Jämähtänyt tietenkin olen: tiedän mitä tahdon *virnuile* Jos radio olisi 1990-luvun lopun tasolla, niin soikiona huudattaisin. Asiallista, joskus älykästäkin turinaa, siistejä juontajia, nastaa musaa. Niin ei ole.

  Suurin ero on tietenkin selvä. Tietää mitä saa. Jazz-kanava esmes soittaa juuri ja vain sitä, nättiä fiilistelyä ei yhtäkkiä pilota arjakoriseva. Way to go!

  Laskin pahuttas ne eri kanavat äsken. 2 871. *virn*

 3. Nii kehunki. *virn*

  No ei vaiskas, kaik tärkkiä tuli vissi jo sanottu. Enkä mää sunka Rario Suame ol heivannu, väsy heepo vaa vähä provoili *kägättele*. Hiukka vähemp kyl kuunttele.

  Oikkiast se suurin hatutukse aihe taitaki ol uutiset! SoaB, puale tunni välei jankutetta sama helkuti jööti ja joka jumalan kanaval. Kuka tartte? Jos esmes o duuni-flou parhoimmillas, ni koko aika katke. Ole enneski urputtanu, et kolme kertta päiväs olsis just passeli: aamul, päiväl ja ehtoost. Jos tapahtu jottan tositosi erikoist, ni sit extra.

  Onneks torellaki löytys hiano vaihtoehto. Kepjät vaahrotukset tuliki juur siks: yks helkuti hyvä lisäsyy hommat Mäcci! *khuul*

Jätä kommentti