iTunes ruletta

iTunes o Mäcin soittoprokrammi.

Mää dissasi hänet ensteks pariks vuareks. En nääts tykänny olleska siit, et halvatu ohjelma kaiveli kaik mun hualel kansioittemat ämppärit, ja levittel ne pisi kiintari, iha omi lupines. Karrampa! Hatutti sen verta, et heivasi koko jutu.

Paha kyl Mäccisse ei oikke löyry hyvei korvaji. Otin lusika hikise kätte ja asensi iTunesi uusiks.

Ei niim paha ko muistin. Tainnu kehitty. Isoin juttu o veivat kasettis korvitte välis. Ämppäriälpyi ei eres kannat koitta järjestel kiintaril mihenkä. Tartte anta iTunesi lykät ne itte mihi tykkä, ja sit muakat prokrammis soittolistoi. Ottaki kyl aikas vaihetta vilosofia, mut ehken see jälkke homma ruppe hoituma. CeeDee-kikkaroitte rippamine hoitu paril napsautuksel ja kiskasemal rojut kansiosse. Kansifotot tule automaakisest suara netist, ja jolsei löyry ni helppo skannat ja lykät ittekki. Mäcci-poweri!

Poonuski seuras. En ollu aikanas huamannu, et iTunesis o rarioki — nettiasemi valminas iha hurumykke. Ko tiäretä nykyne mölytoositte kuanataso, ni iloitten suurest. Hommiki o kiva paina ko taustal lykätä nonstoppin esmes oldies-muzakki vuasilt 1940-70. Päivä hupene etei huamakka. *help!*

Et veretäs vähä takasi. iTunessi taita ol iha nätti peli, kunnei vaa ruppe liika leikkimä. Pannas vaik tost… »Classic rock 1970»… *WHAM!* :)

6 kommenttia artikkeliin ”iTunes ruletta”

 1. Sisällöstä viis, mutta jumaleisson, Jary, sä olet kyllä armoitettu kirjoittaja.. :D
  Meikä nauro taas niin että melkein lirahti..
  Että mä rakastan Turun murretta.. :cool:

 2. Mulla on outo viha-raggaus-suhde turkkukiälen kans. Puhuttuna, varsinkin kun joku aito 60-vee sitä vetää, aivan karmeeta. Äkkiä veks paikalta. Mutta (itte) naputeltuna mailman parast! :)

 3. iTunesin radiopuoli soi meilläkin erityisesti viikonloppuisin kaiket päivät. Tällaiselle vanhan soulin ystävälle sieltä löytyy huikeasti enemmän tarjontaa kuin vaikkapa Groove FM:stä.

  iTunes Storekin on vallan mainio palvelu vaikka sitä kautta ei levyjä ostaisikaan. Puolen minuutin näytepätkistä usein selviää, kannattaako levyä hankkia muutakaan kautta. Tosin samanlaisia näytepätkiä taitavat tarjota muutkin netin musiikkikaupat, vaan mitäpä mäccimies niistä piittaisi.

  PS. Oletko kytkenyt mäcin kiinni stereoihin? Omani on toistaiseksi kytketty piuhalla Tivoli iPaliin, mutta olen ajatellut jatkossa siirtää musan kotistereoihin langattomasti Airport Expressin kautta.

 4. Vähän lisäinfoa wintoosijoille (heh):

  Varsinaisia asemien lajityyppejä on jotain 25 kpl, ihan laidasta laitaan. Kantria, bluesia, jazzia, klassista – ju neim it. Jokaisen aseman alta puolestaan löytyy about 100 erilaista kanavaa. Ojalan laskuopilla siitä tulee… *VIRN*

  iTunesin Storellakin on varmaan puolensa. En ole vielä suuremmin tutustunut eikä ehken tarvettakaan; tarjonta on arvatenkin nykykuonapainotteista, ja miksi vaivautua, kun ko. radioasemat lykkäävät ilmaiseksi kaiken tarvittavan?

  Vielä ei iTunes raikaa reteoista. Kunhan vaan saan langattoman verkkoni pystyyn, niin… JO! :)

Jätä kommentti