5 kommenttia artikkeliin ”Kun eka kerran sut mä näin”

  1. Who the f… on Christy Moore?

    Arvaanpa, että joku nykysoulailija ellei peräti »soulailija» *VIRN*. Juu, tartteekin ottaa selvää kunhan keretään.

  2. Heps! Tuosta hienosta biisistä löytyy varmaan kymmeniä versioita. Omasta hyllystäni plokkasin The Temptationsin sovituksen. Muistaakseni Motownin bändeistä myös ainakin The Undisputed Truth tekaisi myös upean version. Eikä Johnny Cashinkaan veto muille häviä. Alun perin biisi oli kai joku 60-luvun folk-hitti, mutta en muista tekijää.

  3. Wikipedian mukaan kyseessä todellakin on wanha folkbiisi (vuodelta 1957), tekijänä muudan Ewan MacColl. Hitin siitä hoiteli kuitenkin madame Flack.

    Olenpa minäkin kuullut versioita, ihan tässä vuoden sisään useammankin. Esittäjät ovat kyllä menneet ohi korvien… *uubs*

  4. Meni juttu vuoteen 2006, jolloin tänne on lähettänyt terveisensä Ruotsista jumankauta…Dead End 5:n Annika Salminen(Andersson)itse!!! Tuttu hahmo ja jututettava Suikkilasta 70-luvun loppuvuosilta minulle ja muille pihan rockskideille.
    Ne levyt tars saada ! Kyllä ne jostain taiotaan…

Jätä kommentti