Läppäri — mini vai iso #2

Nonni. Kohtuu kokose hässäkä, etinnä, koklamise, pyärimise ja pähkämis jälkke vihroviime valmist. Läppy o valkattu.

Kaikemoist häslämist piti tämäki rojekti sisälläs. Isoin propleemi tiätyst koitus siit et olen läppäri-nyypi. Ikän ollu koskenukka, piti eres hiukka pääst hiplama. Pudjettika ei pahast avittanu, 400 ege max. Ko siihe lisätä et akkuna tartte ol 12.1-tuumane, ni seuras hauskane tilanne. Ei löytyny mailmast ko yks masina. :lol:

Tilaus o tehty. Tämmäne makka koht pöyräl.

HP DV2-1110SO L335
[HP-läppäri] Akkuna: 12,1″
RAM:

2 Gt
Prossu:

AMD Athlon X2 Neo L335
Näytönohjain:

ATI Mobility Radeon HD 3410, 512 Mt
Resoluutio:

1280 x 800
Paino:

1,7 kg
Akun kesto:

3 tuntia

Pikkase joutu hanskama ennenko o reeras. Tosa HooPees o iha kaik mitä mää tarttenki — paitti yks. Käyttis o Windows Vista. Totisest en siihe käpäliän likka. Onni onnettomuures, sen saa vaihetettu. Huanomp uutine, tartte puuhat ylemääräst. Mut muute. Akkuna riittä, kiintari o iso, RAMmi ei heti lopu. Paino om passeli. Färi… voi baaska, ei ollu pasteleit tyrkyl olleska. :P

Noi om muute isoi noi erot vaikkei uskois. 10.1″-ruurul ei pal muut voi tehrä ko naputel meili ja vahrat por… Eminemi vireoit. Kepjimmät läpyt paina rapiat 1 kilo, oikkia läppäri likelt kolme. Tämä 1,7 kg mene sopivast välisse, kulkke olkus ja filotes.

Juu, Vista täyty päivittä Seiskaks ja siit seura manövereit. Päivitys om pakko tilat netin kaut jenkeist. Jourun hommama luattokorti > vähintäs 30 ege vuares. Miniläpyis ei ol DVD-asema, eiko ostama USB-tikkari, 15 juuro. Tikku pualestas täyty erikses fiilat asennust varte, mikä ei ol kakumpala (netist näkys ohjeit). Ja lopuks puristella paikoi et päivitys onna.

Aika pal puuha yhrest hikisest läppärist…

No ei vainenkas, he. Kosmetikka ja kälätyst *virn*. Jos vaa hommat mene hyvi olen enempi ko häpi. Läpyl o paljo käyttö, esmes palaveerit muuttu erinäköseks kert voi demonsteerat mitä tarkotta*. Tikku tarvita mones paikas ja vanha oliki kovi mitätöine (256 meka). Visalki o käyttö, saa pudjettis rauniotettu IiBeis.

Onki paikallas paiskat posat. Ostopulju LapTechil o killerit veppisivut; selkkiät ja tyylikät, kohteet viksust esiteltty ja osio ”Kannettava-info” oli tosi hyärykäs. Tokaks valu pinnoi Turu Stokkal (!). Käven siäl eilä hiplamas ja utelemas, eikä myyjäheepo yhtikäs hermonnu, vaa tiäs kaikki ja kertos kaikki ja vähä viäl lissäki. Ei orottaisis, senttäs vaa tavaratalo.

Viikko meni, valmist tuli. Jos olsis ollu tonni tyrkät, ni ei muutko olsis hakenu hyllylt. Mut mitäs sitä kurkottelema. Tosa riittä makhinet viireks vuareks, ja sillo onki jo eri mailma.

* Tähä löyty oikke hyvä esmiki. Jokaneha alotta nollast. Olen 15 vuare aikan yrittäny kuus taik kymmene kertta selittä, piiiitkäst ja vaivaloisest, et miltappa meilisse tarttis vastat. Et »Klikka sitä namikka Reply ja sit poista ylimääräset ja…». Akkunas o nätti näyttä, et kato tämmöttis jos tehrä ni hiano tule. :cool:

Jätä kommentti