Päivän paketti

Siin se taas hukkantus yks päivä, hommi tekemäl. Pikaveto kaupas ja förttis tröbö.

Pualet kylläki meni karoksi palaveerates, mut kaik lasketa. Neljä tuntti hupene sitäpaitti äkkiki ko panna lehrykä taitto uusiks. Monemoist assia tartte funderat. Mut mikäs oli turistes, vastustaja o mukava ja ossava. Kiva pälättä, ja lehtiki syntty.

Jaa, kerkesim mää lainastonki kaut, siis PÄÄkirjaston. Hidzi. Mää sit en saa makku siihe paikka, en vaik kuim mont kertta ravaisi. See o kolkko, hykieenine ja mauto. Mittä löyräkkä. 10 minsa mää ettisi eres oikkia osasto, sit oli pakko häirit henkilökuntta. Oikkia hylly lojus mun viäres. Et mää sit kaipan sitä pölyst, ahrast ja tunnelmallist wanhha lainasto…

Jottan hyväki. Lähikauppias o vihroviime hommannu kylmäsavutofu, ko mää kaks kertta urputi. Mut olla häpi. Cittarisse olsis kolme kilsa. Halpistofu on kylläki viäl(ki) ettimäti, onneks o vast tammikuu. *heg*

Juu ja läppyki hajeta jo huame. Intresant! (vkloppu). Siihe onki nätti lopetta, ja höyryttä ehtoopala.

# Post skriptumi

Nordea-pankilki o nykyjäs kivat tavat. Hinnoistas ei heijä sivult löyry sanaka, ja ko mää kysysyi, ni vastatti et koska »- – pääsääntöisesti hinnat sovitaan konttorissa asiakaskohtaisesti asiakkaan palvelutarpeiden perusteella.» Otsikko oli »Asiakas palaute hinnasto».

Lisäks, päiväämätö rinttikirje ilmotti pari päivä takaperi, et »Käyttelytilit uudistuvat». Helppo arvat, uusist hinnoist ei haisuka.

Tämä o see erisama pankki, mist joskus mailmas kaikas et »Siellä on ystävä».

Jätä kommentti