Läppyttelyä

Kolme viikko uppos totaalirypistykses. Hiljakses ruppe näpyttelyki maistuma. Yrittäjä ei tiätystkä urput yhtikä, kiva et riittä hommi. Mut iha kuivi jalvoin ei kylläkä selvitty.

Kämmäsin brkls Läppy-päivitykseni. Siihenhä oli tarkotus hommat Seiska, kert sen sai »ilmatteks» so. postaritte hinnal jenkeist. Jooba. Kyttäsin kyl niit päivämääri mutko oli muutki tekemist. Visa-korti hommaminenki otti aikas. Erellispäivän rupesi vihroviime tilaust tekemä ja… hahhah. Viimine tilauspäivä oliki ollu 15.2. Pakko sanno, luvin huanoste. Olin kertonu ittelleni et vimppa olsis 1.3. Förbi. Tuumaustauko.

Alkajaisiks jatketa Vistal. Seuravaks hommata ulkone DVD/CD-asema ja tehrä asennuslevyt, et voi rauhas koklat muutlaiki. See jälkke katota kui hyvi (lue: helpol) Linuxi pelittäis ja siihe ehken VirtualBox ja Win2000. Tarkotta, et hommast ei tullukka iha kaakumpala. Mut Seiska maksais jottan 120 juuro ja netin mukka asennukse voisis hukkanttu peräte 20 tunttiki (ha). Siinki ajas kerkki jo aikalail. Plätäst ny puhumatika. Linuxiha maksa ei-mittä.

Mää kyl jo kuule, kui yks Tipu ainaski siäl hirnuile. »Taas se äijä venkoile vehkeittes kans.» :) No-niin-no. Läppy pyäri tommosenaski, ni proplema. Mutko see ei ol mikkä tehohirmu muuteska, ni tykkään ny vaa rimmat sen kohralles: kepjä ja nopja. Siihe ei Vistan kans ol assia.

Itte asias munt kiinnostais se Seiska Starter, riisuttu versuuni. En vaa netist äkkikä löyrä, et MITÄ kaikke siit o mahrettu heivat. Mitä esmes tarkotta, etei voisis veivat DeeVeeDeet? Jos mää paiskaan kiintarilles leffan, vaik AVI-muaros, ja sit asenna jonku vireoprokrammi (VLC), ni miksei mukamas toimis? Mut näyttäis kyl et siin joku onkelma lankattoma verkon kans. See on jo pahemp. Noo, katella.

Helvatti, mun kirjatki Huutikses kerkis kuivuma. Ruvetas uussima.

EDIT 5 min later.

He. Sain juur tiaro, etei Seiska Startteri myyrä erikses ollenka. Näin toimii osuuskauppaväki. Tere tulemas, Linuxi!

2 kommenttia artikkeliin ”Läppyttelyä”

  1. Jebs. Linuxis näkky oleva iha pualivalmis firityski, UNR (Ubuntu Netbook Remix). Et kylsse tosa o tähtäin, tartte vaa valmistel rojekti hyvi, vaklat mitä Läppy o syäny ja siltappa. Jee. *innoisas, jo* :)

    Tairan mennä huame het hommama DeeVeeDee-aseman, ja siit se lähte. Pikkase puuhastelu viikolopuks, he.

Jätä kommentti