iPod touch — mitä jos törsäisi

Kyll hey pikkase kirpasis. Mut olsiskos hyätyyki?

[iPod touch] Pakko sanno et viirakko o kauhia. Hilavidkutint löyty joka jumalan lähtö, mutei juur simmost ko mää tahro. Taik no. Jos plompuukis makkais 3 000 – 5 000 marka verra joutoplätä, ni ei mittä onkelma… :P

Mut ruppen anttama periks. Sitä mun hinkkuma wanhaa pocketti-peeceet ei helpol enä löyry. Pakko katel propleemi toissest suunnast.

Tosa ai-Podis on tiätyst sama vika ko muiski vidkuttimis, 90 rossa sen »hianouksist» ei merkka mul yhtikä mittä. Mut yks nätti jutska olsis — lankato netti. Ei siitkä suurt hurma muute tulis, mutko vaeltelin taas par tuntti netis ni huamasinki sukkela jutu. Turus o näköjäs jo ylene lankato WLAN-verkko OpenSpark, mist en tiänny mittäkä!

Homma pela jänskäst. Tartte ensiks itte liitty siihe verkko, mikä tarkotta, et samal antta oman laajakaistas muittenki käyttö. See jälkke voi käyttä sitä verkko ilmatteks, mist vaa. Jeee.

Tosa o järkke ja homma vois vaik toimiikki. Esmes ko plara lätyi Linnankarul, ni voisis vahrat ai-Podistas netin kaut omi listojas, ja tiätyst etti tiatoiki, jos tykkä. Sama juttu kauppatoril, opuksi hiplates, ja periaattes misä vaaa. Oikke siistii sikäli, etei tarttis siirrel mittä Wandan ja pocketin välil. Kaik olsis netis valminas.

Wlanin kantomatkoi täyty vähä arvutel. Ainaski Linnankarul o kirjasto karun toisel pualel, luulis workkiva. Mut toisen kaut, kuim mone kirpparin lähel mittä nettei loju? :O

Ja tota. 1 200 (!) mk halvatun nippelist. Kyl mul hidzi soikoon olis tommosel rahal muitki reiki. Eikä se sit kummiska ol halko, nii et ko mun nokkialaine kohtpuali nytkähtä jourun ostama luurin erikses. 500 mk lissä vähintäs.

iPhone? 3 000 mk ja kahre vuare kytky Soneeran kans. Hah!

Täyty viäl funderat. :cool:

Jätä kommentti