Kämmekkä — ei ihan helpolla

Hohhoija. Enkä ol eres kasveika kerämäs.

Enhä mää ny paljo tarttis. Simmose taskusse menevä helkuti vempaime, mihe voisis tallentta pari hikist tiarosto: opus- ja lättylistat. Ei iha äkkikä löyry.

Mää ole tänäpä pahal pääl, ja heti tartteki urputta. Kyl o netti surkkes kantimis. Tyhmä esmes luulis, et jos Kuuklesse naputtele »kämmentietokone sharp hinta», ni juur simmost näkis akkunassaski. Baaskat! Hintoi ei missäkä, tuhanne sivu »arvosteluit» (pualet ilma kuvei), 500 sivu miniläppäreit (!), liki kaik paget koneveivattu mulgeeroteksti ja täynnäs JavaScript-kikkaret mikkä ei toimi. Stana. :mad:

Klopaalikapitaalismi juhli muuteski. Jos koitta etti tommostki vempaint tai vaik jotta prokrammi, ni satavarmast ei löyrä. Paitti ain sen uuremma versuuni, sen kaikkist kallimma. Vanhat ja erukkaat, nee o visust heivattu hvetti. :evil:

Nii, mää pässi luuli et iisistki löyryis passeleit, hinnaltas joku 300–400 markka. Ha! Alt tuhanne marka ei mittäkä. Ei tiätyskä. Nee o kaik vimppamallei ja piripinnas vadun vitkuttimi — kompassei, paikanttimei, kammeroit, ämppäreit, vireoit ja kaike mailma ympyröit, mitä ei ihmine mihenkä tartte. Juur niinko telephoonetki. Koht tartte hommat kotoapulaiseks kaks Insenjörtti, et kykentty rinkama kaveril et terve. Terve vaa.

Mää tarttisi tämmöse:

• Vempain

• »Kynä»

• Excel Viewer

• Akku, 1 tuntti

Mun listat o Excelis. Nee voisis eksportteerat vaik txtiks, csveeks tai vaik PeeDeeÄffäks, jolsei muute pela. Mut ensi tarttis tiätä mihe niist. Olin lukevanas, et jossan pocketis olsis peräte OpenOfficeki, mutei varmastka missä halvemmas.

Huah. Pakko sotke keskustasse, käyrä niit uussi hiplamas ja utelemas mitä nee o syäny. See jälkke voi tul assia IiBeihi. Tuski mualt löyty vanhemppi vempeleit…

Ja tämä päivä poijes kalendeerist, äkki sittekki.

2 kommenttia artikkeliin ”Kämmekkä — ei ihan helpolla”

  1. Eiks ol kumma – kaikki hemmeti hilavitkuttimi tartte ol joka paikas, misä EI tarttis… Koht varma mikros (siin misä lämmitetä ruakka) o kans kaamera ja WLANni =E

  2. Sasse! Mut enite mää kyll ihmettele niit nettisivui. Iha järjestäs kaik päi hvetti pykätty. Oikkestas Apple o ainova, kenel o nätti ja suht toimiva sivusto. Eik kellä ol enä mittä tolkku ja vaatimuksi? :O

Jätä kommentti