Näkymä avenuella

Ei sais arvostel mutei mahra mittä. Tämmösen kesän joutu kattelema kaikelaissi ihanuuksi. En tarkot ny hepene-helenoit kekkä keikutta aarteitas ja mist tule kolari, ja kene strinkeis hiukka pinkimpiki rose valutta hunaja. Vähä toiselaissi.

Filomatkal tuli vasta flikka, 20-vee. Pyärän kans hänki, sotki vimmatust. Kuvei ol hakattu nilkast kaulasse, punane leda pystys, kajali korvisse ast ja — pläkkit SUKKAHOUSUT misä kikenan kokone reikä reires. :D

Kaik okei muute, mut kummone ihmine pitä sukkahousui tähä aikka? (taik eres muutenka!). Uittamol hyvä jos tarkenttu kalsonkeis. Eikä hän varmast ollu eres naimiaissi menos: puale tunni pääst menin toisse suuntta, hän tuli uurestas vasta… Esittelykiarros vissi. *hegotta*

***

Vege-osastol pikkase levityst. Ostin kilo verra nauriksi enkä muist millo viimeks. Pyttist kärtsätä ehtool. Täyty vissi vaklat netist et tulisik hyvä ilma mittä, vai lykkäisik tykö kolmannekse potui ja lanttu. Tofu ja sipula tiätyst ja muut tarppelist.

Mist tuliki miäle. Lähi-Koon pualiuusi kauppias. Häne aikanas o esmes tullu noit naurikset ja vaik pataatti, mist olenki oikke häpi. Mut helvatti soikko: kylmäsavutofu ei meina millä pyssy hyllysäs — taaski oli kolo. Samate o erukas Euro Shopper PALAtonnari haihtunu hevonkuusse. Kaike huipuks hyllys makka erelleski väärä klappu (»Tonnikalapaloja vedessä»), vaik simmossi ei ol ikän siin ollu ja mää ole kolme kertta kassal sanonu ja kaks kertta s-postis. Halova! :p

***

Ja et kaik olsis rempallas, ni lankato meni yhtäkki poikki aamupäiväst. Tukiasemas palo kyl lyhryt ja kaapelit ol kines ja… Pistin virrakki poikki ussemma kertta, Mäcistki. Eikä mittä. Onneks oli kaapis wanha lankamoteemi, ja toimiiki niinkos näky. Mut vähäks aikka tuli kyl kalsa.

Mää mikkä addikti ol.

5 kommenttia artikkeliin ”Näkymä avenuella”

  1. Kommat lyhkäsest:
    – Likka tahto olla vaa nii kootti, nii kootti ,D
    – Naurikse o parast raakanas raaputettun puukol suara suuhu… Jos tehrä ruakka, vois laitta potui sekka (sun muut härpäket).
    – Mikkä addikti *kikattele*. Tuttu tilanne ko meikä lanka kerra kiukuttell. Juma, piti toist tuntti hikkoil kylmä hikke – juu, en kans ol mikkä addikti *wirn*.

Jätä kommentti