On reppu reissumiehelle kai

Taas vasikankarkku autol ja takasi.

Kyllikki Forssell – Raila Kinnunen: Suurella näyttämöllä (WSOY, 2002)

Mauno Saari: Haavikko-niminen mies (Otava, 2009)

Pentti Saarikoski: Prahan päiväkirjat (Otava, 1998)

Kari Uusitalo: Risto Orko — Suomi-Filmin 100-vuotias suurmies (WSOY, 1999)

Mammutei liki kaik. En kyll noist juurka innoisan ol, mitä ny ehken Saarikoskest. Ja voiha haavikkoki ol intresantti, senhä o naputellu joku muu. :P

Saarikoski juu. Mää ole pahast myähäs herännäine. Nuarempan ei kiinnostanu yhtikä (en lukenu ainutka) eikä pahemmi aikuisenka. Mut sattusi tosa kaappama Huutiksest puali-ilmatteks Tarkan Saarikoski II:n, ja inttoki heräs. Heti palarama tiätyst ja perä erel puuhu. 1/4 enne loppu honasi, et pakko lopetta kert en alottanukka. ;) En tahro tiätä loppuas. Täyty orotel et löytä osan I ensiks.

Orkon ole lukenu jo aikoinas, Forssellist en tiär juu mittäkä. Mutei ny baskemppika, kyl noil taas viikko pari hukkanttu. Ja Saarikosket tartte kyl kerät hyllysse, ei se häne tuatantos kovi isoka vissi ollu. Sivumäärälttäs.

2 kommenttia artikkeliin ”On reppu reissumiehelle kai”

  1. @Polga:

    Totta juttelet. Osa I o ussest tyrkyl Huutikses ja paikallisiski, iha suht erukkaast. Siält se traijat tartteeki, paksu ko mikä. Taidanki upotel prokrammisse maanantaiks ja siltappa pakotta Sällin mukka — ei millä hän tahrois. *koulutust :b*

Jätä kommentti