HP iPAQ hw6500

Sain sit hommattu, vihroviime. PDA:n elikkäs tiatsika taskusse. Häpi?

[kuva vempaimesta] No-jaa-no. Pikkase harmittavaine ostos. En yhtikä tykkä hilavidkuttimist. Mut lätyi ja opuksi makka hyllys jo see verra paljo, etko mene kohnamaa lissä ei millä enä muist kaikki. Nee o listattu Excelisse, mutei olsis suurtka järkke tulosta senti verra aanelossi kerra viikos, ja traijat nipui repusas. Nii et.

Vehje ei ol iha simmone mitä kyäräsi. Prokrammi-CeeDee uupuu ja stylus kans, siis se »kynä», minkä kans akkuna osotella. Mikä vaa keppi tiätyst käy, mut tahron arvat et siin stylukses o pehmiä kärki, etei tul ruutusse vekki. Ja saaha niit hommattu*. Mut vyysine näppäimistö o likelt kelvoto. Tommotti mitättömi pyärylöit o turha koitta lapios kans. Onneks löyty virtualinäppis, sen kans jo pelittä. Muute tunttu toimivalt, sinälläs.

Suurin huali etukätte oli tiaro(stoje)nsiirto. Ei mittä onkelma. Sinihampaan kaut mene kaik hianost, ihanko olis »resurssinhallinas». Mut onni ei iha heti koit vempaime pualel. Excelin ja Woordin pocketti-versuunit loju tiätyst housut kintuis, kaik hianouret puuttu. En niit kaipaiska, mut paha kyl ei Macis tehty exceli näy olleska oikke. Seeki saara viäl hoirelluks, mut paljo joutu tekemä koklui ja ihmettelemä.

Muute kaik o jees. Huutis-kauppa sujus ko vet vaa ja paketis tuli kaik mitä pitiki, priimakunnos. Hintta meni pikkase yli pudjeti, mut mää jo kaks kuukaut vehjet jaakasi, nii et olkko. Naps ja menogs!

* Kyl styluski mukan oli, nyybi vaa ei heti huamannu. :b

2 kommenttia artikkeliin ”HP iPAQ hw6500”

  1. Hegotta… mää näen sut tärkkiän oikke kälyses divaris selamas tost, ett onks mull tota opust, ko maksa 12 markka vai ei ,D Ja semne tyypilline vanha rasvis divaripitäjä kattele moilasen viäress ,DDD

Jätä kommentti