Lättykestit — kuningattaremmin

Pitkämäkke oli eilä pitkä matka. Keske reissun tuli meinate hairahruttu viaraissi. Kyl mäkkeenki keretti, mut kiirus tuli.

Vartti jäi aikka plarat. Ei kerenny kauhiast mittä funderat. Toisen kaut goaliki oli pläkkiselvä: nii moont Queen-kiakko fölisse ko vaa löyty. Hinnastka ei ny nii… *wirn*

Elikkäs jottan senttäs:

10CC: How Dare You!, 1975

Joni Mitchell: Wild Things Run Fast, 1982

Queen: Jazz, 1978

Queen: Flash Gordon [soundtrack], 1980

[hintalappu] Aloteta kummiski hintaklapu(i)st. Tosa oikkial näky yks, koko liki yks yhte. Brkl. Olen ennenki noist urputtanu, mut nyte o pakko tehrä paalutus: enä en ost ainutka paitti erikoises härjäs. See verra vadutta lakanat. Jatkos panna kiikari iiPeihi, ja vaik maksaaki enemmä o lupa orotta etei ol mittä klapui kines.

Jos ketä o koittanu tommotti irrotel ni tiätä hyvi. Enemäkses ne on ko baaska Junttilan talon seinäs, mihenkä ei liikahra. Ja vaik irtoiski, ni kauhia homma eikä eres ilmastka. Putsattu pensa maksa apoteekis nätti 200 markka/literi (!). Tähä ast en ol kauhiast piitannu, kert tuupalevys tommone ei juurka haitta. Mutko esmes noi Queenit makso nafti 55 mk kippala, ni ruppe jo tunttuma. Sil hinnal tartte saara vammatoine platta. Visualine haitta ny viäl ehken menis, mut levyn arvo haihtu helvatti. Ei toimi.

Ai miks varte sit ostin? No kert tartti saara. :b

10CC on keräilys. Tämä plätty taita ol hyväst pääst, ainaski o pari tuttu kappala, »Arts for Arts Sake» ja »I’m Mandy Fly Me». Mitchelli jaakata kans, mut häne tuatantos ei o kyl tuttu olleska. Ei haitta, pikku hilja. Baitöwei, Kasevaaki tuli käpisteltty, Kun maailma elää. Paha kyl alakulma oli kurtus eikä vamma näkyny hinnas tarppeks. See onki ollu siäl jo vuare verra tyrkyl.

Mut sit assia, he.

[Kansikuva: Jazz][Kansikuva: Flash Gordon]

Niinkos tuli aikasemmi kälätetty sain Queen-opuksest tartunna. Pakko hommat kaik levyt. Mut niit ny ei ol kauhiast tyrkyl, et siks varte tartti kaapat mitä ette tuli. Jos vaa klaput irtto, ni… okeey.

Kovin paljo en ossa noist kyl sanno. En meinate aio kuunnel! Viäl. Mää orota ensi et kaik Queenit makka pinos. Sit piretä orkkiat: pikkase sihautetta, heitetä luurit korvil ja nupit ilmansuuntta, ja veretä koko satsi kerral läpitte. En kylläkä ol laskenu et kui aikasi aamul tartte alotta. :lol:

Kirjas kyl noitaki koiteta kehu, mut mää en tunne ko yhre ainova kappala. Jazz-levyn »Bicycle Race». Ei mikkä erikoine. Ja Flash Gordon o saunträkki, nii etei suuri orotuksi siitkä. Mut nivaska suurene, olla häpi. Ens viikol iiPeihi…

Tipul terveissi. Et muka mää en maksais levyist? :P

12 kommenttia artikkeliin ”Lättykestit — kuningattaremmin”

 1. How Dare You on tosiaan vänkä, niinko teemalevyn malliin yhdistelty kappaleita. Mutta kun Jazzilla on näköjäns ”liite”, onko se kuva, jossa ”Fat-Bottomed Ladies” on pyöräkisassa ilman turhia hepeneitä?

 2. Lapui voi yrittä irrotta kans tämmöttis (VAROTUS: KOKLA ENSTEKS JOHKI EI-TÄRKKIÄ!!!): kostuta lappu varovast siänel, josa o astiapesuainet ja vet. Ann vaikutta. Yritä semmosel karhiapintasel siänel poista. Jos ei poistu, levit iha varovast pääl piän tippa ruakaöljy – ann taas vaikutta (JA TÄSÄ SEE ISO VAROTUS!), voi jäär jälki, ussemmite ei jää. Ainaski pual tuntti. Sen jälkke oteta Tolu raakan ja taas see karkkiapintane siäni ja varovast hinkata lappu poijest. Lähte, mutt riippu paikast / kannest / yms. Mää ole poistanu joistai opuksist täll tappa hintaklaput. Samate tiätty astioist, seinäst jne. Toimi iha loistavast. Mutt täsä saa kyll oll tarkkan!

  Hianost o valkattu!

  BTW, mull ois Suasiki iskemätön Wigu-juliste :)

 3. —–>  Polga:

  Ahhaa, pätevä tuntussi ohjeit. Tartte koklat. Itte assias mul vinksutti aikoinas tost ruakaöjyst, muten älynny antta sen orotta noi kauva. Loroti vaa ja hinkkasi, eikä mittä tapahtunu. :lol: Juu, täyty ol varovaine, roikku varmast kansimatskust. Huakone ime ainaski nii et jää iso fläkki.

  Dänx!

  Ai ettei ol Wigu seinälläs?! :o

 4. —–>  Polga:

  Taisin vähä liiotel, sunkka liotellu *virn*. Olen käyttäny tosa vanhoi sukei ja muit lumpui, ensi kostutellu ja sit tupsutellu. En vaa honannu, kärsimätöine, orotta kauva. Mut see o kyl iha klappukohtane homma — jokku tarrat voi ol kiiltävä papru ja kudpai.

  On mullaki tommotti. Esmes vaik yks Bone… jaa, ei olekka. :lol:

 5. Polgalle kiitos tuosta ohjeesta. Rassaa hiukan, kun kirpparikirjoissa on tuollainen lappu piukas. Yleensä en osta sellaisia, mutta joskus on ollut ”pakko”, kun juuri se opus on puuttunut kokoelmista.

 6. —–>  Staircase:
  Mitä se »hiukan» siin teke *wirn*. Kylsse rassa ytimi myäre, paitti ne iha piänet, mikkä ylensä irttoki.

  Ja meikä pääseki heti testama, Polkan ohjet. Veti juur kines yks Huutis-opus, ja pahus senttäs. Olin kattonu huanost ko ilmotust kyhäsi: takakannes onki juur tommone lakana ko Queen-älpyski. Olsis paree stana irrot… :lol:

 7. No joo joo, Jary. Ny oot sit alkanu kun pääsin rokottamaan.. :)

  Oot monasti kitissy hintaa ja antanu ymmärtää että et maksa jostain niin suolasta hintaa. Että hyvä se nyt on hurskaisena kuittailla.. B)

 8. —–>  Tipu:

  Kaik myännetä heti. LOL

  Mut kyl täsä ny toristeta iha Suurt Mullistust. Mää ole meinate päättäny lopetta ylemääräse pihistely. Muute olis turha heilu esmes iiPeis, eihä siält alt 10 rahan sais juur mittäkä. Et niinko enempi, mut vähemmä, sou-tu-spiik.

Jätä kommentti