Lättykestit

Olin sotkemas Pitkämäkke mut kui ollakka. Koukkasi kirjaston ja Yliopistonkaru kaut ja mitäs siäl sit näkyskä: antikka misä en ollu ikän käyny. Eiko korkkama. Aikast nätti saaliski, sano.

Suara assia:

Harry Chapin: Verities & Balderdash, 1974

Emerson, Lake & Palmer: Pictures at an Exhibition  [live], 1971

Jackson Browne: Late for the Sky, 1974

Moody Blues: On the Threshold of a Dream, 1969

Smith: Minus-Plus, 1970

Who: The Who by Numbers, 1975

Pakko vähä hehgutta. Toi setti on kyl yks parhaist mitä ole kaapannu. Kaik o vähintäski passeleit ja joukos jokune klassariki (saa valkat). Hinnakki menetteli, 30 markka/laaki. Erikoise innoisan olen tiätyst Mr Chapinist — vihroviime tuli avattu hänenki katalookis ja viäl parhhast pääst. Tost löyty esmes hittiveto »Cats in the Cradle» ja ain vaa yht loistokas »Six String Orchestra».

Ja toi Smith, baitöwei, ei tiätyskä sit olsse Brittilän The Smiths. Tämä o Ihmemaan soulaava rytmipluusiorkesteri ja miki varrest löyty rokkidonna nimeltäs Gayle McCormick. Mul o yks häne soololättys, helkuti kovaa kamaa seeki. Ehkei ny iha Janis kalvetu, mut esmes Elkie Brooks ja Maggie Bell joutu jo kovil. Mihe vaa mahro lyyli karottu, eres nettikä ei tiät juur mittä.

Ai ne mun himoittemat Queenit? Noo, jatku huame. *virn*

Jätä kommentti