Rock and rollia sirkuksessa

Sain tosa lainattu yhre kulttileffan ja ehäti eilän vahratki. The Rolling Stones Rock and Roll Circus, vuarelt 1968. Aikast hauskanenki oli veto.

Toiha o oikkestas simmone Rollareitte promojippo. Heijä älppy Beggars Banquet oli juur ilmestyny ja sitä tartti mainosta. Idis oli paitti suht hyvä, kovi 60-lukulaine: kauhia läjä staroi ja muka-tähtei sukkelis vetimis rokkamas keskenäs. Eikä menny iha putkenkka. Ainaski muutama viaras taisi piäksä isännät eli Rollarit menne tulle. :)

Niinko voi arvat ni pläjäys o sekava ja moneltappa juaste urinoitu. Mut ajankuva, sitä löyty hurumykke. Monel tyypil toljotta öökonit siihe malli, et varmast o veretty muutki ko pintti. Eikä ainaka John Winston Lennon taitais pahemmi läpäst Idiolssi-kilppailu. *heg*

Jethro heittä mallikkaaste (»Song for Jeffrey») ja varsinki Who (pianoisooppera »A Quick One While He’s Away»). Lennonin bändiki — The Dirty Mac — vetä ekaks iha hyvi, »Yer Blues». Mut toka biisis riittä hupa. Laval nousse viulisti Ivry Gitlis ja tiätyst muudan Yoko Ono. Kippala o nimelttäs, ei enemppä eikä vähemppä, »Whole Lotta Yoko». Onon kiakumine o sitä luakka, et Gitlikse pokka pettä ussemma kerra ja ilme o simmone, et loppuis ny helvatti tämäki äkki. Lennon ei huama mittä, Clapton tilutta omias ja Mitch Mitchell veiva jotta muut biisi. Hehe.

Rollarit vetä viis biisi. Ei huanost, mutei suurt inttoka. Sitäpaitti mun kiakko rupes tosa kohta pykimä ja kolme viimist jäi kattomati kunnol.

Entne trumpali kyttäs tiätyst kapulaäiji. Pakko sanno, et hra Keith Moon pese joka kollekan 100–0. Tyyppi ei meina pallillas pysy ja hyvä etei pomppa kamerast läpitte. Watts ja Mitchell näyttä suunniles Anemia-liito kaupparatsuilt…

Oiva doku. Pelkästäs crazy-Moonin takia kantsi vaik ostel se DeeVeeDee. Hyvei hullui o mailmas ain liika vähä. :cool:

The Rolling Stones Rock and Roll Circus

2 kommenttia artikkeliin ”Rock and rollia sirkuksessa”

  1. Hupaisa sivujuonne oli, että Jethro Tull oli hakenut uutta kitaristia ja löysi Tony Iommin Black Sabbathin kantamuodosta Earthista. Iommi ei pitänyt tiukasta kurista, ehti lähteä, mutta päätti palata vain kuullakseen, että Anderson oli ehtinyt pestata Martin Barren.

    Kuten näköjään tuo wiki-linkkikin kertoo, Iommi pääsi soittamaan vielä ainoan Tull-keikkansa Rock and Roll Circuksessa, mutta siihen loppui.

  2. Vähänkös virnuilin itsekin :) En totisesti tunnistanut Iommia, etenkin kun Jethro-vedon kuvaus oli vähintäänkin daideellinen. Kuvissa näkyi isompi otos kauempaa ja valtsuja lähiksiä soittimista ja Andersonista. Mahtoiko mestari Clive Bunker sentään kapuloda, siltä tyyli kuulosti.

Jätä kommentti