Söndaakipaketti

Mut kovi mitätöine, sano.

Heepo o meinate maannu punkasas naftit 12 tuntti, ja koodi valu korvist. Tule kans huamatuks sukkela assia, mää ole iha selväst rakentamas Läppyän tyä(asema)kuntto (!). Pualiks ainaki. Onsse vaa nii makkia maat seljälläs. Toisen kaut liike lakkaki sit pahan kerra. Tunni välei ropisteta köökis kaffe, mut muute ei ei koko päivän liiku ko näpit. *virn*

Lainastoautos tuli senttäs viikol juastu. Kiirus oli kova ja saalis laiha.

Roger Moore: Nimeni on Moore, Roger Moore, Like 2009

Sofi Oksanen – Imbi Paju: Kaiken takana oli pelko, WSOY, 2009

Bond-Moore o luettava, vaik vähä kepone kylläki. Suht hyvi häne urastas kerrota (kirjan o toimittanu Gareth Owen), mut mittä isomppa draama ei synny. Tatsi o turham pal Moore ittes näköne, pinnalline. Kuiva prittihuumori kelppa tiätyst. Mut mul o hyllys noi verrokiks Connery-kirjaki, ja kyl o äijis ja tekemisissäs iso ero.

Pelko-tiileskivi onki sit iha jotta muut. Mää en ol — häpjä myänttä? — lukenu ainutka Oksase opust. Mut tämä o muuteski eri assia. Tyly teksti venukeist ja heijä sorto- ja tappohommistas, ja näkökulma o virolaine totkai. Mää ole kerenny vast 100/550 sivu, mut sama miält ole. Holokaustist o hopotettu iät ja ajat, Gulagist ei. Kumma juttu. Taita ol länssimailmal vähä turha iso pulla.

Siin ne sit tärkeimmät oliki.

Koodaushommi o pinos enämpi ko lekuri määrä ja saas katto mitä muut viikol keretä. Tule varmastki koloi plokisse, ja jos hyvi sattu, ni tartte peräte jo hälyttä quizintekijöitki. Valmistautuka, hep. :)

Jätä kommentti