Liirum laarum

Horoskaappi-Kaksose elämä se o hupasa. Eilä oli iha über proruktiivine päivä, tänäpä ei mittä. Ei huvit, ei kiinnost. Tasasil tallajil o tiätyi etui… *muten vaihettas!*

Hötömölö piti veivat. Riitti ko avas editori: jolsei ny kummiska. Valus Läpyttelyks — äijä seljälles ja kaffe puttoma. Pahuttas rupesi vääntämä kirjanpitto, ilmasohjelmal nimeltäs Tappio (heh). Ei suurtka järkke, kirjanpitäjähä sen teke vuare lopuks. Mut mullaha o suurest Ylimääräst Aikka.

Jotta hyväki. Sälli sai järkätty lomas ja ilmesty jouluks. Jeeee. Paha kyl se tiätä puleramist, joutu tiskamaanki. Mut samal voiki heittäyty ratikaaaliks ja vaihetta hötöpeitotPolga TM uussi. Ja tyynyt perä. Vastha ne 15 vuat  kerkis ollakki.

Huamine lipsatta pualiks assioil ja sit onki viikko liki förpi. Ei sitä lakka ihmettelemäst. Penskoil o kaik mailman aika, äijäl lipu kuukaurekki näpeist. *skääg*

Jätä kommentti