Ei se mennyt niin

Helvatti. Piti alotta tänäpä järjestelyt ja puleramiset. No ei iha.

Kuppi oli nuri heti kättelys: heräsi pualet päivi. Hah hah hah. PeeDeeAa kyl vinkus pariki kertta (vaik se o kines, ni Tasks hälyttä), mut vähäks huvitti noust. Ja heräilles sit, tonkka viäres ja rähmä öökonis, availi Wandan ja…

…ennenko huamasinka olin jo puuhamas. Postauslistal ureltti skannausassioit ja piti tiätyst sotke näppis siihenki. Rupesi testama, dzaast for fan. Hetke pääst jo kloku näytti kolme. Melkkest pimjäki. Kudpai.

No, viäl o kuus päivä jäljel. Sit o Sälli satamas. Paree tokenttu jossa vaihes… :b

[kansi] Punkas lujeta tämmöst ko Peter Freuchen: Nuoruuteni Grönlannissa. En tiärä kummottis hommat nykyjäs hoitu (opus o vuarelt 1936), mut aikast intresantei tapoi heil siihe aikka. Siis eskimoil. Inuiiteil.

Tämmössi:

* Äijät pitele äänt, mut oikkiast ova tossu al (vaimot pyärittä paletti).

* Viarail kateta AIN  oikke pitopöytä, mut vähä niinko Finkkiläski, teeskennellä etei mukamas. »Ei meillä tässä mitään kunnollista tarjottavaa. Suostusitteko nyt kuitenkin…» Kaik osallistu kilppa pelehtimisse ja see jälkke kiskase kupus turvoksi.

* Aurinkko vihata (!). Ko talvi tule ja mollikka häipy, ni kaik hurrava kuaros.

* Kus… virtsal pestä hiuksi (!) ja vaatteit

* Juu! vaimoi vaihreta (taik lainata?), vähä millai sattu, vissi niinko viaraanvarasuure osotuksen. :)

Voi tiätyst ol niinki et kirjailija o ottanu pikkase taitellissi vapauksi…

Ja tiärä sit torellaka et millai he elä nyte. Mut kyl herä kaikemoissi ajatuksi, tääl vidkuttimie keskel, 2010. Tartteks inehmo esmes… *virn*

Jätä kommentti