Joulupuu on rakennettu

Tai jos tarkoi olla: löydetty. :)

Pääti meinate, kert ny muutenki pulerata, vihroviime RAIVAT vaatehuanenki. Hehe. Kaikemoist miälenkiintost löytys, simmostki mitä en muistanu eres olevanka. Ja sit see, mitä viime vuan pikasest yriti ettikki: joulukuusi! *wirn*

Ei sunkka viimevuatine luuranko. Muaviversuuni eli pöytäkuusi. Hommasi simmosen jo moont aikka sit, ainaski 20 vuat takaperi. Tais tul heikko hetki, »anneta tämä verra Jiil peräks». Mutko Sälli muutti Ruåtti, eikä donnatka tääl kauva juhli, ni jossa vaihes koko tekele unhottus. Sitko tartti, ei löytyny.

Päivä oli muuteski proruktiivine. Tuli pyykätty koko karderoopi, ja sem pääl paiskattu peräte harvinaine veto: hommasi vuarevaattei. Siitki o pikkase aikka. Vähäks kans nauratti, ko luvi linkkarimatkal tyynypakkauksest ohjei. »Vaihda tyyny uuteen n. 2 vuoden välein.» LOL Sitäpaitti ostamine ei TAASKA sujunu niinko piti, mut siit enemä toine kerta. Kuink vaa, nyte luulis Sällil kyl unoset kelppava… 8)

Huamine viäl paineta. Kyl täst hyvä tule.

4 kommenttia artikkeliin ”Joulupuu on rakennettu”

 1. Tää o nyt kyll ihan Hoo Moilasen :O Muavine pöytäkuusi! Siivottu vaatehuane! Ostettu sänkyvaattei!

  Essunka sää kauhhia kippiä ol? *hualestu*

 2. —–>  Polga:

  Sasse! Sitäpaitti tein pinkkoiki *auts*. Tätä menoo jos jatku, ni koht lykkän henk.koht palstal, et donna kelppa. »Vekkihame, sukkahousut, Matti ja Ta…» *HELP!*

  Olen kyl jo sormeillu kutistajapalveluit, niin et piänt toivo? :)

 3. Joo o pahaks päässy *vääntele kässiäs*. Mää kauhiast suasittele ny jo ottama potun pilsneri :) Toi ei ol iha tervet meininkki enä.

  Ai sormeillu – seki viäl….

  Ai nii: mull ei muute ol yhtä vekkihamet, ei pariika sukkahousui eikä eres Mättö ja Töp… nii ett totanoi. Turkkarisse sit vaa ilmoo väsämä ja vähä äkki :) Lauste flikat kuala jo.

Jätä kommentti