Ain't no more Kane

Hitsi soikko. Sain karotettu keskustas likelt viis tuntti, vaikken käyny ko… yy, kaa, kooo, neljäs putikis. Kohnamas lätyi ja kirjoi tiätyst ja — deeveedeit. Rojektos etene.

Tartte kummiski torista otsikko ja alotta Kanest. Levyliike Kanest. Honasi linkkaris yhtäkki, eten ol käyny heijä puljusas ainaska 20 vuatte (!). Tuntus sukkelalt, kert he ova keskustas levyjäs myyne iät ja ajat. Mut syyki kyl selvis aika helkuti äkki. Hinnat oli TO-REL-LA-KI ko Ämöriiikan Hilttonis! |-o0O

Täst voisis ny paasat taaas tuntikaupal, mut olkko. Paalutetta siistist. Mää ymmärrä vähä helvati hyvi, et harvinaine ja hyväkunttone platta maksa malttait. Et jos niinko tahto alkuperässi Henkoi, Pressoi ja Irwineit, ni kuvet kaivella. Mut sitä en pist jakelu, et silkast baaskast kehrata pyyrel 40–100 markka. Francis Goya 40 mk… Matti ja Ta 60 mk? Dinko 90 mk! Eik eres hävetkä?? :)

See hinnoist. Varsinkis, ko seinilläs roikkus ussemppiki »Lopetamme»-plakatti. Ruppeva nettimyyjiks. Tervemeno. Keskustas o kovat vuakrat ja kauppa ei ol varmastka iha hianost käyny. En kyl ihmettelis. Vinyliosasto oli nii juaste urinoitu, et mää tiärä pariki kirppari misä homma o huimast paremmi hoiros. Pikku esmi: hee eivä olle 35 vuares saanu aikaseks muavissi aakkostaului levyitte väli; pahassi aanelossi huirelttu mihe sattu.

No. Kert käve äkki selväks eten takas ikän tul, ja viimisest plättyostostki oli lipsattanu yli kaks kuukaut *uhhh*, ni pääti, et kohnaile joka hiivati hyllyn ja jotta kyl ostan. Tämmötti sit, pualivaivassi:

Bad Company: Burnin’ Sky (1976)

Suzi Quatro: Quatro (1974)

Shadows, the: More Hits! (1965)

Talking Heads: Naked (1988)

Kiakot ei ol missä ultrahyväs kunnos, sen enemppä vinylit ko kannetka. Onneks ei hintaka päät pakottanu, heil ko oli 20 rosenti reea. Kiitämm siit. Ja katos vaa — taiskos berhana lykästä! Nykko Shadoussi tosa taustal kilkuttele, ni mää ole liki matti, et platta o JUUR se mitä ole liki 15 vuat ettiny. Eno-vainaa äänitti sen Akai-manka kelanauhal, cirka 1969. Ei haitta vaik kanssi rupine onki. Ko sois ny vaa loppu ast ilma pompui… *tippa valu* |-DDD

BeeCee oli tosa vaihes jo laulus laulanu ja jäämäs punkjyrä al. En muist ainutka kappala. Sama koske Headsei, oli vissi puhti jo poijes. Mut Q! Tartteks valutta hiukka Sutsyllekki? *wirn* Meinate, toi o häne II-alpumis, misä ei ol niit vaivautunei hitei, »Can the Can» ja »48 Crash» ja siltappa. Vanhoi rokei he vetävä, saas kuul. Mutei Suzi mikkä turha donna ollu. Esmes se vuare 1975 (?) »Your Mamma Won’t Like Me» o kovastki sialukas veto, ja olik niit muitki?

Tommost tänäpä. Deeveedeihi tuli törsätty sikamallisest, mut palata niihi huame. Klassareit o luvas, sen ny voi sanno. 8)

# Post skriptumi

Juuu! Shadoussi oli SE Shadoussi ja komjast sois loppusse ast. Olenk mää ny hiukka onnesan? Tarskos ny perutel kaik tylytykset?? :P :)

Jätä kommentti