Hiljainen on kylätie

…niinko tiätyst söndaakin kuuluuki. Kämpäs o riittäny haipakka senki erest. Itte assias see verra, eten ol kaupaska kerenny ravama yli viikko…

Mist tuleki miäle, et kyl nykyjäs vaa o helppo. Jäätelökaappi ja pakasteluarkku. Ei tartte muutko valkat ja otta sulama ja ruvet hommi. Muista meinate lapsuurest kyl senki, etei ollu eres kaappika. Mamman tykönäki ol viäl 60-70-luvu vaihtes ainostas kellari, iha hyvä eli kalsa kylläki. Ja sit valitetta… *tääl ny varsinki :b*

Päivä o valunu Wanda vahrates, tiätyst. Huamine quizi o framil. Jäi taaski vähä viime tippa, saas katto mitä tule. Ei se kyl hiaromisest välttämäti parane, ussest tule hyvei ko räppä pualipanikis, tajunavirral.

[Bresson_juliste] Taustal ruksutella DeeVeeDee-rippauksi. Jaa et miks varte. Eik plätty riitä? Noo. Jos orkinaali levy sattu vaik vammautuma, ni kuis suu sit panna. Ja määhä kyttäile niit kuvei Läpystän misä ei ol asema olleska. Taik on siin se erilline, mikä oli pakko osta et saa varmuskoppareit, mut ei sitä viitti viritel, piuhoines, jos vaivane leffahimo iske. Rippaukses o kyl oma hommas. Leffa voi muakat moneltappa ja tartte vähä opiskel assioit, ja yhre pätkä rytkäsy otta 2–3 tuntti. Mut Wandaha siin huhki — mää räji pitki sylkki katto.

Pakkasloora? HmmmM. Tairanki kyhät ehtool jonkunäköse paella. Tuli meinate avattu kaappi ja öökonisse osus katkarapupussukka. Siihe puali paketti kärtsätty tofu, pari desi tumma täysjyväriissi, pari koura herneit, bik sipula, rutkaste valkosipula, muutama luamutomatti. Kauppareisul vois viäl villintty: mustefisu? *skääg*

Mitäs täsä muut. Reppu selkkä ja menoks.

Jätä kommentti